Είναι η εσωτερική ομορφιά πιο σημαντική από την εξωτερική;

Είναι η εσωτερική ομορφιά πιο σημαντική από την εξωτερική;

Το παραπάνω ερώτημα συνήθως απαντάται με έναν επιφανειακό τρόπο που πολλές φορές αναδεικνύει μόνο ένα μέρος της αλήθειας. Βλέπετε, το να λέμε απλά πως είναι σημαντικό για έναν άνθρωπο να είναι όμορφος εσωτερικά, δε μας βοηθάει στο να εμβαθύνουμε στην πραγματική ουσία του θέματος και του ερωτήματος. Γιατί η εσωτερική ομορφιά είναι πιο σημαντική από την εξωτερική; Για να δούμε!

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ, για ποια πράγματα είστε πραγματικά περήφανοι στη ζωή σας; Σκεφθείτε λίγο. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει με τις δυνάμεις μας. Από μόνοι μας! Για στόχους που εκπληρώσαμε, για όνειρα που υλοποιήσαμε, για πράγματα που δεν τα βρήκαμε έτοιμα. Το εξωτερικό κάλλος όταν δε συνοδεύεται και από εσωτερική ομορφιά η οποία και μας οδηγεί στο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, είναι απλώς μία κληρονομιά από τους γονείς μας και συνήθως οι κληρονομιές που δεν αποκτήθηκαν με κόπο και προσπάθεια, κατασπαταλώνται χωρίς ουσία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με όμορφους εξωτερικά ανθρώπους, οι οποίοι εμμένουν αποκλειστικά στην εμφάνισή τους και όχι στην ουσία της συνολικής ομορφιάς που πρέπει να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο. Αυτή είναι η ουσία αλλά και το μυστικό για να γινόμαστε καλύτεροι.

Η ουσία της ομορφιάς υπάρχει στο να προσπαθείτε με δίκαια μέσα να πετύχετε το στόχο σας. Στο να νιώθετε καλά γι’ αυτά που έχετε αλλά και αυτά που δεν έχετε ακόμη. Στο να θέλετε το σωστό, όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους συνανθρώπους σας. Όταν ανακαλύψετε αυτή την ουσία, τότε θα δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει. Θα διαπιστώσετε πως εκπέμπετε μία ενέργεια η οποία δεν μπορεί να αντικατασταθεί ακόμη και από τα πιο ακριβά καλλυντικά και τις πιο εξεζητημένες υπηρεσίες ομορφιάς. Γιατί αυτή η ενέργεια είναι αυτοτροφοδοτούμενη από τον ίδιο σας τον εαυτό. Είναι άφθαρτη, έχει διάρκεια και θα σας αναδείξει, όχι απλώς σαν έναν όμορφο άνθρωπο αλλά σαν μία φωτεινή προσωπικότητα.

Μέσα από την καλλιέργεια της εσωτερικής μας ομορφιάς θα καταφέρουμε να απαλλαγούμε από άγχη, φοβίες, διλήμματα και προβληματισμούς που αποτελούν τροχοπέδη στο να απολαμβάνουμε τη ζωή και τις τόσο πολύτιμες στιγμές της. Γιατί πρέπει πάντα να φτάνουμε στο έσχατο σημείο το οποίο σχεδόν πάντα σχετίζεται με σημαντικά προβλήματα και θέματα υγείας, για να συνειδητοποιήσουμε πως τα πιο σημαντικά πράγματα γύρω μας, βρίσκονται σε απλές καθημερινές στιγμές!

Απολαύστε την ημέρα σας χωρίς μνησικακίες, ζήλια και αρνητικές σκέψεις για τους γύρω σας. Δώστε τόπο στην οργή για πράγματα που πραγματικά δεν αξίζουν. Γίνεται δοτικοί άνθρωποι και θα δείτε πως όλη αυτή η θετική ψυχολογία θα αποτυπωθεί και στην εικόνα σας. Στο δέρμα σας, στο πρόσωπό σας, στα μαλλιά σας. Παντού! Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα ανθρώπων που αν και δεν έχουν τα κοινώς αποδεκτά χαρακτηριστικά εξωτερικής ομορφιάς, καταφέρνουν με το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, να κλέβουν τις εντυπώσεις, να είναι ερωτεύσιμοι και ελκυστικοί. Αυτό είναι εσωτερική ομορφιά!

Ανακαλύψτε και εσείς τη δική σας εσωτερική ομορφιά η οποία δεν είναι αποτέλεσμα γονιδίων - DNA αλλά απόρροια της δικής σας προσωπικής φιλοσοφίας για τη ζωή και τους ανθρώπους. Του δικού σας τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την καθημερινότητα, αποφασίζοντας το τι είδους άνθρωποι επιθυμείτε να είστε για εσάς αλλά και τους συνανθρώπους σας. Είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη να το πετύχετε, καθώς θέλει δουλειά και προσπάθεια πρώτα από εσάς τους ίδιους. Για την εξωτερική ομορφιά όμως, ξέρετε πού θα μας βρείτε!

facebook share

Αναζήτηση
Προσφορές!


Δείτε πρώτοι τις προσφορές μας!

Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας.