Οι χώροι μας

Οι χώροι μας


Το κομμωτήριο Vasal αποτελεί μία όαση χαλάρωσης, ξεκούρασης, δημιουργίας αλλά και ιδιωτικότητας για όποιον το επιθυμεί. Ο χώρος του κομμωτηρίου χωρίζεται σε δύο επίπεδα: Στον ψηλοτάβανο ισόγειο χώρο με τα μεγάλα ανοίγματα και το άπλετο φυσικό φως όπου διενεργούνται σχεδόν όλες οι υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης χεριών και στο κάτω επίπεδο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ξεχωριστά δωμάτια όπου προσφέρονται οι υπηρεσίες Spa, περιποιήσεις προσώπου και σώματος, οι υπηρεσίες μασάζ αλλά και οι περιποιήσεις της νύφης και του γαμπρού.

Όλοι οι χώροι του κομμωτηρίου Vasal χαρακτηρίζονται από το ήρεμο κλίμα, την καλή διάθεση, την άνετη κίνηση και κυρίως την εύρυθμη λειτουργία. Οι πελάτες μας εξυπηρετούνται στον χρόνο που έχουν υπολογίσει και την ώρα που έχουν κλείσει το ραντεβού τους, χωρίς καθυστερήσεις, με επαγγελματισμό και φιλική προσέγγιση.

Στον εξωτερικό πίσω χώρο του κομμωτηρίου, στο επίπεδο του ισογείου, βρίσκεται ένας αισθητικά άρτιος διαμορφωμένος χώρος, για τους καπνιστές και για όλους όσοι θέλουν να πιουν το ρόφημα ή το αναψυκτικό τους, περιμένοντας την ολοκλήρωση των περιποιήσεων, όπως τον κατάλληλο χρόνο παραμονής της βαφής ή της θεραπείας, κ.ά..


Αναζήτηση
Προσφορές!


Δείτε πρώτοι τις προσφορές μας!

Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας.

Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης και αποστολής της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας πριν συμπληρώσετε την φόρμα.
[Πολιτική Απορρήτου]