Νικόλ

Νικόλ

«Λατρεύω τη ζωγραφική, το θέατρο, τα ταξίδια… ίσως όλα αυτά με έχουν βοηθήσει να αναπτύξω τη φαντασία μου –πολύτιμο σύμμαχο στην επίτευξη των στόχων μου. Φαντάζομαι τι θέλει η πελάτισσα και το επιτυγχάνω. Απολαμβάνω τη διαδικασία και το αποτέλεσμα»

 

Η Νικόλ μπήκε στον χώρο της κομμωτικής με ταλέντο και με ένα πολύτιμο χάρισμα: Αντιλαμβάνεται αμέσως την επιθυμία των γυναικών που την εμπιστεύονται και πετυχαίνει ακριβώς αυτό που έχουν στο μυαλό τους, με θετική σκέψη, χαμόγελο και φυσικά τεχνική κατάρτιση. Τα σεμινάρια της L’ OREALκαι της WELLA, τα οποία παρακολουθεί σε κάθε ευκαιρία, εμπλουτίζουν τις γνώσεις της και πυροδοτούν τη φαντασία της. Στο κομμωτήριο Vasalβάφει, κουρεύει, χτενίζει και ως υπεύθυνη στον τμήμα των πρωτοποριακών ιδεών –επινοεί και δημιουργεί!

Αναζήτηση
Προσφορές!


Δείτε πρώτοι τις προσφορές μας!

Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας.

Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης και αποστολής της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας πριν συμπληρώσετε την φόρμα.
[Πολιτική Απορρήτου]