Η φιλοσοφία μας

Στο κομμωτήριο Vasal δημιουργούμε την καλύτερη εκδοχή των μαλλιών σας, σε χρώμα, κόψιμο και χτένισμα, αναδεικνύοντας τα δυνατά σας σημεία. Στους άνετους και λειτουργικούς χώρους του κομμωτηρίου μας αποκαλύπτουμε την πραγματική ομορφιά που κρύβεται στις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας, ο καθένας εξειδικευμένος σε κάτι, με τεχνογνωσία, εμπειρία και αστείρευτο κέφι, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα, πραγματοποιεί αυτό που ταιριάζει ιδανικά στον κάθε άνθρωπο που εναποθέτει την ομορφιά του στα χέρια μας.

Στο κομμωτήριο Vasal δίνουμε χρόνο για να σας γνωρίσουμε, να κατανοήσουμε τι θέλετε να αλλάξετε, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί ή τι σας αρέσει πάνω σας ή στους άλλους. Σας εξηγούμε ποιο κούρεμα και ποια χρωματική απόχρωση, σύμφωνα με τη γνώση και την εμπειρία μας, είναι αρμονικά στο πρόσωπό σας, στις γωνίες του, στο χρώμα σας, στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, στην ηλικία και το στυλ σας. Μαζί, αποφασίζουμε τις αλλαγές που θέλουμε να γίνουν και για τον χρόνο που θα υλοποιούνται. Θα σας υποδείξουμε τις πραγματικές ανάγκες των μαλλιών, των χεριών, της επιδερμίδας σας και θα σας σχεδιάσουμε μία σειρά από περιποιήσεις που ταιριάζουν ιδανικά στο προσωπικό σας προφίλ.

Εδώ, στο κομμωτήριο Vasal, δε θέλουμε απλώς να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα σας. Θέλουμε να αποκαλύψουμε την ομορφιά σας. Και το επιτυγχάνουμε.

Οι χώροι μας

Οι συνεργασίες μας

Wella

Ένας πολυεθνικός κολοσσός που διαμορφώνει όλες τις νέες τάσεις στο χρώμα αλλά και στην περιποίηση των μαλλιών, η Wella, βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα. Η χρωματική της παλέτα κάθε σεζόν κρύβει εκπλήξεις που δίνουν το πρόσταγμα για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν διεθνώς οι μεγάλοι μετρ της κομμωτικής τέχνης. Οι βαφές της Wella έχουν κατακτήσει την κορυφή στην προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων ειδικών στη βαφή μαλλιού, έχοντας επιδείξει πιστότητα στο χρώμα και διάρκεια αλλά και αυτήν την ιδιαίτερη «φωτεινότητα» ακόμη και στα πιο «σκοτεινά» χρώματα. Οι άνθρωποι της ομάδας μας που ασχολούνται με τη βαφή των μαλλιών, τις εμπιστεύονται, ενώ δε σταματούν να εκπαιδεύονται πάνω στα προϊόντα της εταιρίας, με σεμινάρια και παρουσιάσεις.

Loreal

Με μία τεράστια χρωματική γκάμα για κάθε επιθυμητό χρώμα –ξανθό, υπέρξανθο, κόκκινο, καστανό, μαύρο και ζωηρές αποχρώσεις –τεχνογνωσία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, με 2.000 επιστήμονες στα ερευνητικά της εργαστήρια, η L’ Oreal μπορεί δικαίως να υποστηρίζει ότι είναι η δημιουργός της βαφής μαλλιών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια στα μαλλιά εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Από το 1909 που ο δημιουργός της εταιρίας, ο χημικός Eugène Paul Louis Schueller δημιούργησε την πρώτη καινοτόμο βαφή μαλλιών με το όνομα Oreale έως σήμερα, η L’ Oreal βρίσκεται στην κορυφή των εταιριών με αντικείμενο την ομορφιά, ενώ η κόρη του «ταπεινού» χημικού, η Lilian Bettencourt είναι η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο. Όχι τυχαία. Τα προϊόντα της εταιρίας, με κορωνίδα τις βαφές μαλλιών, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία, πρωτοπόρα προϊόντα παγκοσμίως. Το κομμωτήριό μας διαθέτει όλη την γκάμα των χρωματικών αποχρώσεων της εταιρίας ενώ η ομάδα μας γνωρίζει με ακρίβεια πώς να τα χρησιμοποιεί αναδεικνύοντας τις δυνατότητές τους.

Goldwell

Μία εταιρία που χρησιμοποιείται με απόλυτη επιτυχία από ειδικούς στη βαφή μαλλιών, αποκλειστικά στους χώρους των κομμωτηρίων, και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η εταιρία Goldwell, εδώ και 60 χρόνια, σε περισσότερες από 40 χώρες όπου δραστηριοποιείται, επιδεικνύει εξαιρετική πιστότητα στο χρώμα αναδεικνύοντας με αυτό, το κούρεμα και το χτένισμα. Οι βαφές της Goldwell έχει αποδειχτεί ότι βρίσκονται ανάμεσα στις υψηλότερες ποιοτικά εξαιτίας των ευεργετικών συστατικών που εμπεριέχονται στη σύνθεσή της. Η εφαρμογή της συγκεκριμένης βαφής επιτυγχάνει εκτός από εξαιρετικά καλό αποτέλεσμα και πολύ μαλακά και ενυδατωμένα μαλλιά. Η νέα της σειρά, η crazy colors, με ευφάνταστες επιλογές χρωματικών αποχρώσεων και εξαιρετικά υψηλές δυνατότητες στη χρήση της, αποτυπώνει όλες τις νέες τάσεις στα μαλλιά και αγαπιέται ολοένα και περισσότερο από κομμωτές και πελάτες. Η ομάδα του κομμωτηρίου Vasal εμπιστεύεται την Goldwell, ενώ ενημερώνεται συχνά για τις νέες δυνατότητες των προϊόντων της εταιρίας και για τη νέα χρωματική της παλέτα.