Αφέλειες: 5 ιδέες για να τις υιοθετήσετε, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Οι αφέλειες για ακόμα μια φορά είναι το must-have της σεζόν, αφού κυριαρχούν για ακόμα μια φορά μέσα στο 2022 και συγκεκριμένα το φετινό φθινόπωρο. Είναι αυτό που θα κάνει ένα απλό κούρεμα ξεχωριστό και θα δώσει μια νέα πνοή στο στυλ σας και στα μαλλιά σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πολλές γυναίκες προτιμούν να κόβουν αφέλειες στα μαλλιά τους, χωρίς να κάνουν κάποιο άλλο κούρεμα. Οι αφέλειες από μόνες τους συνιστούν μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή που μπορεί να αλλάξει όλο το πρόσωπο.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο φοβούνται να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν με το συγκεκριμένο look, γιατί εάν οι αφέλειες δεν κοπούν σωστά ή δεν είναι κατάλληλες για στρογγυλά πρόσωπα, τότε πιθανώς να φαίνονται παράταιρες και αταίριαστες με το πρόσωπό σας.

Παρακάτω σας προτείνουμε 5 ιδέες για εσάς που έχετε στρογγυλό πρόσωπο και θέλετε να κόψετε αφέλειες.

  1. Curtain Bangs

Τα curtain bangs είναι οι ιδανικές αφέλειες για στρογγυλά πρόσωπα. Γενικότερα, τα curtain bangs αποτελούν τάση και του 2022 και σίγουρα ένας από τους αγαπημένους μας τύπους αφελειών. Τα curtain bangs επιτρέπουν στο κέντρο του μετώπου να φαίνεται ψηλότερο, μειώνοντας, έτσι το πόσο στρογγυλό φαίνεται το πρόσωπό σας. Επιπλέον, ο τρόπος που κόβονται τα curtain bangs σας μειώνουν το πλάτος του προσώπου σας δημιουργώντας εικονικές γωνίες.

Για το styling, στεγνώνετε τις αφέλειές σας με ένα πιστολάκι χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα και τυλίγοντας τα μαλλιά σας προς τα πάνω. Μπορείτε να προσθέσετε μετά κάποιο σπρέι για όγκο και φυσικά να ενισχύσετε το αποτέλεσμά σας με λίγη λακ.

Αφέλειες: 5 ιδέες για να τις υιοθετήσετε, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο
instagram.com

2. Long Bangs

Τα long bangs μοιάζουν με τα curtain bangs, αλλά είναι πολύ πιο μακριά και θυμίζουν κυρίως μακριά φράντζα. Για το styling μπορείτε να επιλέξετε μια τεχνική ίδια με τα curtain bangs για όγκο και φινέτσα.

Αφέλειες: 5 ιδέες για να τις υιοθετήσετε, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο
instagram.com

3. Bottleneck Bangs

Παρόμοια, επίσης, με τα curtain bangs, τα bottleneck bangs προσθέτουν γλυκύτητα και ομορφιά στο πρόσωπο και αυτό που κάνουν είναι να κάνουν πιο στενό τον λαιμό σας, αφού σαν αφέλειες είναι λεπτές και κοντές στη μέση, έχουν μεγαλύτερη καμπυλότητα γύρω από τα μάτια και ακολουθούν τη γραμμή των ζυγωματικών σας.

Για αυτό, για να στεγνώσετε τα bottleneck bangs πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Blow Dry Brush και μια απαλή λακ για κράτημα και φινίρισμα.

Αφέλειες: 5 ιδέες για να τις υιοθετήσετε, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο
instagram.com

4. Micro Bangs

Τα micro bangs είναι η πιο τολμηρή επιλογή από όλες όσες σας προτείνουμε παραπάνω. Είναι πολύ κοντές αφέλειες, σίγουρα αρκετά ξεχωριστές και δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητες. Η ιδιαιτερότητα των micro bangs είναι ότι αντί να κρύβουν το στρογγυλό πρόσωπο, προσθέτοντας εικονικές γωνίες, το κάνουν να φαίνεται πιο έντονο. Πρέπει να στεγνώσετε τα micro bangs σας με μια ανθεκτική στη θερμότητα χτένα, για να δημιουργήσετε ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Αφέλειες: 5 ιδέες για να τις υιοθετήσετε, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο
instagram.com

5. Blunt Bangs

Τα στρογγυλά πρόσωπα είναι κι εκείνα που είναι πιο γλυκά, συνήθως. Για να περιορίσετε τη γλυκύτητα αυτή και να υιοθετήσετε ένα πιο μοντέρνο look, μπορείτε να δημιουργήσετε τα blunt bangs. Τα blunt bangs αγκαλιάζουν το κούτελό σας δημιουργώντας σχήματα και γωνίες και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να στεγνώνετε τα μαλλιά σας κάθετα στο κούτελό σας, με μια ευθεία κίνηση.

Αφέλειες: 5 ιδέες για να τις υιοθετήσετε, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο
instagram.com

Το Vasal Beauty Salon είναι το τέλειο μέρος για να κόψετε τις αφέλειες που ταιριάζουν ακριβώς στο πρόσωπό σας. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες.

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]