Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το απόλυτο balayage για ξανθά μαλλιά

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια πολύ εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της επιλέγοντας να γίνει ακόμα πιο ξανθιά. Η ηθοποιός που είναι φυσική καστανή, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιλέξει να υιοθετήσει ένα πιο ξανθό χρώμα μαλλιού. Το ξανθό μαλλί της ταιριάζει ιδιαίτερα τονίζοντας την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και δίνοντας μια νέα νότα στην εμφάνισή της, κάνοντάς την πιο σικ και κομψή.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν την προτιμάμε ξανθιά ή μελαχρινή, αφού η Αθηνά Οικονομάκου είναι εξίσου εντυπωσιακή με όλα τα χρώματα και τα looks. Η ηθοποιός πειραματίζεται αρκετά με το χρώμα των μαλλιών της και την έχουμε δει ξανά και στο παρελθόν ξανθιά. Όμως, τόσο ξανθιά, όσο την είδαμε αυτήν τη φορά, θεωρούμε πως είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε και μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει πολύ.

Πριν κάνει το συγκεκριμένο balayage, η Αθηνά Οικονομάκου ήταν κάπως έτσι με το μαλλί της:

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το απόλυτο balayage για πιο ξανθά μαλλιά Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το απόλυτο balayage για πιο ξανθά μαλλιά Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το απόλυτο balayage για πιο ξανθά μαλλιά

Με λίγα λόγια, όπως μπορούμε να διακρίνουμε η Αθηνά Οικονομάκου είχε πιο σκούρα ρίζα, με το μαλλί της να ανοίγει και να αποκτά μια αρκετά ξανθή απόχρωση. Το συγκεκριμένο χρώμα της ταιριάζει πολύ, καθώς συνδυάζει και το καστανό, που είναι το φυσικό της ως βάση και το ξανθό που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ ως χρώμα.

Ωστόσο, με το νέο της look, φαίνεται πως άνοιξε ακόμα το ξανθό των μαλλιών της δίνοντάς τους μια πιο icy blonde νότα. Οι followers της φαίνεται πως διχάστηκαν με πολλούς να την προτρέπουν να επιστρέψει στο προηγούμενο χρώμα μαλλιών, ενώ άλλοι χειροκρότησαν την απόφαση αυτή. Εμάς αυτό το icy blonde balayage μας αρέσει πολύ και είναι μια πολύ εντυπωσιακή αλλαγή, ειδικά για τις ξανθιές που θέλουν να δουν ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά τους.

Δείτε την Αθηνά Οικονομάκου με το νέο της μαλλί

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το απόλυτο balayage για ξανθά μαλλιά

Πέρα από το balayage, για να ανοίξει ακόμα πιο αρμονικά το χρώμα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να κάνει ξανθιές ανταύγειες στα μαλλιά για να τα ανοίξει ακόμα περισσότερο και πιο αρμονικά. Θα δοκιμάζατε το νέο χρώμα της Αθηνάς Οικονομάκου; Ή θα επιλέγατε την προηγούμενη απόχρωση;

Ό,τι κι αν επιλέξετε, κλείστε το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon για να αποκτήσετε το ιδανικότερο χρώμα για εσάς. 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]