Γαλλικό Μανικιούρ: Τα 7+1 σχέδια που σας προτείνουμε για το φθινόπωρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Το γαλλικό μανικιούρ είναι η απόλυτη beauty τάση εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, αν έπρεπε να στέψουμε ένα beauty trend το αγαπημένο εδώ και καιρό, αυτό θα έπρεπε να είναι το γαλλικό μανικιούρ. Αφού, αυτή η τάση στα νύχια είχε μια αρκετά ισχυρή αναζωπύρωση τα τελευταία χρόνια και εξακολουθεί να έχει μέχρι και σήμερα. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να έχουν εμφανιστεί αμέτρητες παραλλαγές του αγαπημένου γαλλικού, δημιουργώντας ένα εντελώς νέο είδος μοντέρνου γαλλικού μανικιούρ.

Τι τάσεις έχουμε δει να δημιουργούνται στο γαλλικό μανικιούρ;

Πλαϊνή, ανεστραμμένη, διπλή, δίχρωμη γραμμή, διαφορετικά υλικά, έντονα ή και πιο άτονα χρώματα— είναι μόνο μερικές από τις δημοφιλείς τάσεις που κυριάρχησαν στο γαλλικό μανικιούρ πρόσφατα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Instagram, το TikTok ή το Pinterest και εγγυόμαστε ότι θα εντοπίσετε τουλάχιστον μια από αυτές τις τάσεις, ενώ και πολλές διάσημες και όχι μόνο γυναίκες τις υιοθετούν καθημερινά. Για να προσδιορίσετε κάθε τάση στο γαλλικό με το όνομα της χρειάζεται προσπάθεια, αλλά παρακάτω θα σας δείξουμε τις 7+1 πιο αγαπημένες μας για το φθινόπωρο.

Τα χρώματα του γαλλικού αλλάζουν με την εποχή. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα πιο έντονα χρώματα ή και το γαλλικό-ουράνιο τόξο είναι τα πιο δημοφιλή, ενώ τα πιο ήρεμα χρώματα αποδεικνύονται must για το χειμώνα και τα πιο γήινα για το φθινόπωρο. Ο πειραματισμός, ωστόσο, με διαφορετικά στυλ και χρώματα είναι ένας από τους καλύτερους (και ευκολότερους) τρόπους έκφρασης, επομένως μην φοβάστε να δοκιμάσετε και να τολμήσετε. Οι επιλογές σας στο γαλλικό δεν τελειώνουν ποτέ. Τέλος, το γαλλικό μανικιούρ είναι μια τέλεια λύση και για κοντά νύχια, αλλά και για τα νύχια των ποδιών. Γενικότερα, μπορείτε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε ό,τι σας αρέσει.

Οι 7 τάσεις που σας προτείνουμε στο γαλλικό μανικιούρ φέτος το φθινόπωρο

  1. Glazed-Donut French Manicure
Γαλλικό Μανικιούρ: Τα 7 σχέδια που σας προτείνουμε για το φθινόπωρο
www.instagram.com

Τα Glazed-Donut νύχια της Hailey Bieber έκαναν πάταγο το καλοκαίρι και συνεχίζουν. Ένα σχέδιο, για το οποίο έχουμε μιλήσει κι εμείς και μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι το Glazed-Donut French Manicure, που απογειώνει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση των άκρων σας. Φανταστείτε γυαλιστερή και λευκή βάση και γαλλικό μαζί. Τι πιο εντυπωσιακό από αυτό για το φθινόπωρο;

2. Split French Manicure

Γαλλικό Μανικιούρ: Τα 7 σχέδια που σας προτείνουμε για το φθινόπωρο
www.instagram.com

Η τάση του Split French Manicure έχει μια ενιαία γραμμή στην άκρη του νυχιού, αλλά αντί να χρησιμοποιήσετε μία απόχρωση για τη γραμμή του χαμόγελου, χρησιμοποιείτε δύο συμπληρωματικά χρώματα που συναντώνται στη μέση για ένα split look.

3. Baby French Manicure

Γαλλικό Μανικιούρ: Τα 7 σχέδια που σας προτείνουμε για το φθινόπωρο
www.instagram.com

Το συγκεκριμένο γαλλικό μανικιούρ, όπως προδίδει και το όνομά του είναι πιο μικρούλι. Συγκεκριμένα, η γραμμή του γαλλικού είναι εξαιρετικά λεπτή στην άκρη του νυχιού σε αντίθεση με την πιο παχιά γραμμή που σχηματίζουμε στα υπόλοιπα γαλλικά μανικιούρ.

4. Double French Manicure

Γαλλικό Μανικιούρ: Τα 7 σχέδια που σας προτείνουμε για το φθινόπωρο
instagram.com

Το διπλό γαλλικό μανικιούρ περιλαμβάνει δύο γραμμές στην άκρη του νυχιού. Μπορούν είτε να έχουν αρκετό χώρο μεταξύ τους είτε να ακουμπούν η μία την άλλη. Συνήθως. η μία είναι πιο παχιά από την άλλη.

5. Inverted French Manicure

www.instagram.com

Με την τάση του ανεστραμμένου γαλλικού μανικιούρ, η γραμμή του γαλλικού βρίσκεται ακριβώς στην αντίθετη πλευρά, αντί για τις άκρες των νυχιών σας, όπως έχουμε συνηθίσει.

6. Filigree French Manicure Trend

www.instagram.com

Το «Filigree» γαλλικό μανικιούρ περιλαμβάνει λεπτές, ανοιχτές γραμμές που γίνονται στην άκρη του νυχιού. Η τάση αυτή στα νύχια είναι εμπνευσμένη από το περίπλοκο στυλ τέχνης, Filigree, που χρησιμοποιεί παραδοσιακά μεταλλοτεχνία ή λεπτομέρειες από σύρμα για να χαράξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο σε ένα αντικείμενο.

7. Glitter French Manicure Trend

www.instagram.com

Αντί να χρησιμοποιείτε απλό λευκό βερνίκι νυχιών, το glitter γαλλικό μανικιούρ αποτελείται από ένα αστραφτερό βερνίκι στην άκρη των νυχιών σας για επιπλέον λάμψη.

7+1 Metallic French Manicure

www.instagram.com

Η μεταλλική τάση γαλλικού μανικιούρ είναι η αγαπημένη των celebrities. Για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο μανικιούρ, απλώς χρησιμοποιήστε μια μεταλλική απόχρωση για το άκρο των νυχιών σας, όπως χρυσό ή ασημί, αντί για κλασικό λευκό.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και δημιουργήστε τα πιο όμορφα νύχια για κάθε περίσταση!

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]