Βαφή

Βαφή

«Το καλύτερο χρώμα στον κόσμο είναι το χρώμα που σου πάει», υποστήριζε η μοναδική Coco Chanel, ωστόσο το χρώμα ανά τους αιώνες ήταν περισσότερο μόδα και ανάγκη να μοιάσουμε σε αυτό που το σύνολο όριζε ως ωραίο ή επιθυμητό για την κάθε κοινωνική τάξη. Το απόλυτο μαύρο για τους Αιγύπτιους, γυναίκες και άντρες, δήλωνε νεότητα και ομορφιά, το ξανθό στην Αρχαία Ελλάδα επιζητούνταν με κάθε τρόπο ακόμη και με «επικίνδυνες» μεθόδους για την υγεία των μαλλιών και του κεφαλιού. Στο Μεσαίωνα το κόκκινο ήταν ένδειξη μαγείας, ενώ η ενθρόνιση της κοκκινομάλλας Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας άλλαξε τα δεδομένα και το μετέτρεψε σε χρώμα αριστοκρατικό. Ανάμεσα στις χρωματικές προτιμήσεις που κερδίζει με συντριπτική διαφορά ανά τους αιώνες και στις διάφορες κοινωνικές τάξεις της Δύσης φιγουράρει σχεδόν ως ο απόλυτος κυρίαρχος, το ξανθό με όλες του τις αποχρώσεις.

Ωστόσο στις μέρες μας, το χρώμα έχει «τρελαθεί». Θέλουμε μαλλιά που να δείχνουν φυσικά στη ρίζα και ξανοιγμένα στα άκρα, σαν από τον ήλιο. Άλλοι πάλι θέλουν χοντρές στρώσεις χρώματος, οριζόντιες ή και κάθετες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν τις άκρες των μαλλιών τους σα να είναι βουτηγμένες σε κουβά με χρώμα. Όποια και αν είναι η τάση ή οι τάσεις και οι τεχνικές, στο κομμωτήριο Vasal βρίσκουμε αυτή που σας ταιριάζει, που αρμόζει με την προσωπικότητα και τον τρόπο της ζωής σας, που αναδεικνύει το χρώμα της επιδερμίδας σας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας και εφαρμόζουμε την ανάλογη τεχνική. Οι βαφές μας εξασφαλίζουν πιστότητα και διάρκεια στο αποτέλεσμα, ενώ οι τεχνίτες –κομμωτές μου αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή εφαρμογή τους. 

Αναζήτηση
Προσφορές!


Δείτε πρώτοι τις προσφορές μας!

Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας.

Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης και αποστολής της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας πριν συμπληρώσετε την φόρμα.
[Πολιτική Απορρήτου]