Hailey Bieber: Έκοψε το απόλυτο French Bob και γίνεται viral

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Η Hailey Bieber δημιουργεί τάσεις τόσο στα νύχια, όσο και στο μακιγιάζ, στα μαλλιά και στο skincare. Μάλιστα, αποτελεί τη βασίλισσα των trends και κάθε της εμφάνιση, είτε δημιουργεί καινούριες τάσεις, είτε πηγαίνει τις ήδη υπάρχουσες ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας καινούρια trends μέσα στα ήδη υπάρχοντα. Γενικότερα, κάθε της αλλαγή γίνεται θέμα συζήτησης και πρόκειται για μια πραγματική influencer σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι, λοιπόν, είτε τη μισείτε, είτε την αγαπάτε, το πιο πιθανό είναι να έχετε κι εσείς επιλέξει κάποια από τις τάσεις που έχει λανσάρει η ίδια.

Το γαλλικό καρέ της Hailey Bieber

Φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να επικρατήσουν, κυρίως, τα μακριά μαλλιά με μια πιο φυσική υφή και κυρίως οι πιο ξανθοί τόνοι. Τι έκανε, λοιπόν, η Hailey Bieber; Εμφανίστηκε τόσο στο Λονδίνο (λίγο πριν από το επίσημο λανσάρισμα της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας, Rhode), όσο και λίγο πριν από αυτό, με ένα πολύ κοντό γαλλικό καρέ σε καστανό χρώμα. Το καρέ αυτό έφτανε μέχρι το πηγούνι της, είχε πιο wavy look και ήταν πιο κοντό από τα προηγούμενα bobs, που είχε επιλέξει.

Η Hailey Bieber παλαιότερα είχε μακριά μαλλιά, ωστόσο, από τότε που έκοψε τα μαλλιά της καρέ, φαίνεται πως δε θα επιστρέψει σύντομα στα μακριά μαλλιά, αφού υιοθετεί διαφορετικά bobs ξανά και ξανά. Έτσι, φαίνεται πως έχει γίνει μια ένθερμη υποστηρίκτρια των πιο κοντών μαλλιών.

Hailey Bieber: Έκοψε το απόλυτο French Bob και γίνεται viral

Η Hailey Bieber αποτελεί την celebrity εκείνη, που κάνει τα καρέ μαλλιά trend και που προωθεί διαφορετικά στυλ και κοψίματα κάθε φορά. Ακόμα, απέδειξε ότι μπορεί να κάνει trend οποιοδήποτε μήκος μαλλιού και να δημιουργεί εντυπωσιακές τάσεις διαρκώς. Έτσι, παρά την κυριαρχία των μακριών μαλλιών, η Bieber έρχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο τα κοντά μαλλιά και μάλιστα τα πολύ κοντά, τα οποία είναι ιδιαιτέρως κομψά και έχουν μια πιο ρομαντική αίσθηση.

Το συγκεκριμένο French Bob της Hailey Bieber ονομάζεται και Blunt Bob και μάλιστα είχαμε πει ότι θα πρωταγωνιστήσει και στις τάσεις του καλοκαιριού για το 2023, εξαιτίας της επίδρασης του διάσημου μοντέλου και επιχειρηματία στα trends. Φέτος, λατρεύεται η φυσικότητα, η λάμψη και η απαλότητα στα μαλλιά. Για αυτό, όλα τα κουρέματα που βλέπουμε είναι μη στυλιζαρισμένα, έτσι και το Blunt Bob του διάσημου μοντέλου ξεχωρίζει για τη φυσικότητά του και τους απαλούς κυματισμούς του.

Hailey Bieber: Έκοψε το απόλυτο French Bob και γίνεται viral

Η Bieber φρόντισε να δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες, για να γιορτάσει το νέο της κούρεμα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θέτει τις βάσεις για να γίνει εν τέλει το νούμερο 1 trend. Το συγκεκριμένο στυλ είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου απλά θέλουμε να λούζουμε τα μαλλιά μας και να βγαίνουμε έξω. Ενώ, για να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά, καλό είναι να μην επιλέγουμε μπλούζες ή φορέματα με λαιμόκοψη, ώστε να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό το ντεκολτέ, το στέρνο, το πρόσωπο και ο λαιμός μας.

Hailey Bieber: Έκοψε το απόλυτο French Bob και γίνεται viral

Σίγουρα, το συγκεκριμένο look της Hailey Bieber είναι από τα πιο ρομαντικά, ιδιαίτερα, απλά και όμορφα looks, που μπορούμε να επιλέξουμε το φετινό καλοκαίρι. Για αυτό, αν σκέφτεστε να κόψετε κοντά τα μακριά μαλλιά σας, ή να δώσετε ένα νέο σχήμα στα ήδη κοντά μαλλιά σας, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το συγκεκριμένο καρέ. Άλλωστε, το μήκος του, επειδή ακριβώς φτάνει μέχρι το πηγούνι, είναι άκρως κολακευτικό για όλα τα σχήματα προσώπου, αφού αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας εικονικές γωνίες στο πρόσωπό σας.

Κλείστε το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και δημιουργήστε το κούρεμα της Hailey Bieber.

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]