Ημιμόνιμο Μανικιούρ| Ο απόλυτος οδηγός και όσα πρέπει να ξέρεις για την αγαπημένη πρακτική

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Το ημιμόνιμο μανικιούρ ήταν και είναι ακόμη στη μόδα αποτελώντας μια αγαπημένη και πολυδιαλεγμένη τακτική από πολλές γυναίκες. Πέρα από το ημιμόνιμο μανικιούρ, βέβαια, υπάρχει και το ημιμόνιμο πεντικιούρ, εξίσου αγαπημένη τεχνική και προτιμάται κυρίως, το καλοκαίρι μαζί με το ημιμόνιμο μανικιούρ.  Και οι δύο τεχνικές είναι αγαπημένες για όλες τις γυναίκες που θέλουν να περιποιηθούν τα νύχια τους, είτε στα χέρια, είτε στα πόδια τους. Το “ημιμόνιμο” είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος και σίγουρα αρκετά γρήγορη και πιο οικονομική σε σχέση με τις άλλες τεχνικές νυχιών.

Τι πρέπει να ξέρεις για το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Η διάρκεια του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι περίπου 3 με 4 εβδομάδες, ανάλογα με την ποιότητα των υλικών και την συντήρηση που γίνεται. Για αυτό, στο Vasal Beauty Salon η ποιότητα και η διάρκεια είναι δεδομένες, αφού επιλέγουμε διαρκώς κορυφαία υλικά και γνωρίζουμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές για να παραμένουν τα νύχια σου αψεγάδιαστα, ακόμα και μετά την αφαίρεση.

Εάν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στο ημιμόνιμο μανικιούρ και στο απλό, καλύτερα να επιλέξεις το πρώτο. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια, είναι πιο λαμπερό και δεν αλλοιώνεται το αποτέλεσμα τόσο εύκολα και σύντομα, όσο συμβαίνει στο απλό βάψιμο, που μπορεί να ξεφλουδίσει το μανό ή να αλλοιωθεί, με το πέρασμα των ημερών. Ακόμα, το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι η κορυφαία επιλογή, γιατί πλέον έχουν κυκλοφορήσει άπειρα βερνίκια σε όλα τα χρώματα και μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία, αυτό που πραγματικά ταιριάζει σε εσένα, την περίσταση που θα παρευρεθείς ή και τη διάθεσή σου.

Η διαδικασία για να αποκτήσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ των ονείρων σου είναι αρκετά απλή. Αρχικά, πρέπει να επισκεφτείς έναν αξιόπιστο nail artist και να αφεθείς στην περιποίηση. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν μόνες τους ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι, κάτι που δεν το προτείνουμε, καθώς μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί και να καταστραφεί το νύχι, κάτι που είναι πολύ πιθανό με την αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ στο σπίτι.

Ο nail artist, πριν ξεκινήσει τη διαδικασία του ημιμόνιμου μανικιούρ θα κάνει πρώτα ένα καλό μανικιούρ. Αφού για να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο το χρώμα, θα πρέπει να αφαιρεθούν όλα τα πετσάκια των νυχιών σου. Έτσι, το αποτέλεσμα θα φαίνεται ακόμα πιο όμορφο και εντυπωσιακό. Έπειτα, θα τα περάσει με ειδική βάση, που προστατεύει το νύχι και το ειδικό χρώμα, που εσύ θα επιλέξεις. Αφού γίνει αυτό, θα τοποθετήσεις τα χέρια σου μέσα στη λάμπα και θα περιμένεις μέχρι να σου πει ο ειδικός.

Η περιποίηση που μπορείς να κάνεις, αφού επιστρέψεις από το ημιμόνιμο μανικιούρ σου

Πέρα από τα γάντια για τις δουλειές του σπιτιού σου, υπάρχουν κάποια επιπλέον tips που μπορείς να δεις και να χρησιμοποιήσεις, για να τα διατηρήσεις τέλεια σαν την πρώτη ημέρα. Αρχικά, θα ήταν καλό να προμηθευτείς ένα λαδάκι για να απαλλαγείς από τις παρανυχίδες σου και να μαλακώσει τα πετσάκια στα νύχια σου. Επιπλέον, είναι αρκετά ωφέλιμο να ενυδατώνεις τα χέρια σου 1-2 φορές την ημέρα με κρέμα χεριών. Ακόμα, μην αμελείς να φοράς γάντια για όλες τις δουλειές του σπιτιού σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσεις την καλή υγεία και τη διάρκεια του ημιμόνιμου στα νύχια σου.

 

Γιατί είναι η τέλεια λύση για το καλοκαίρι;

Σκοπεύεις να πας διακοπές το καλοκαίρι; Τότε το ημιμόνιμο μανικιούρ και το ημιμόνιμο πεντικιούρ είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σου. Τα νύχια σου θα παραμείνουν φωτεινά και εντυπωσιακά στις διακοπές σου και εσύ θα ξεχάσεις τα μανό στο σπίτι σου, γιατί δε θα τα χρειαστείς για κανέναν λόγο. Επιπλέον, τα νύχια σου, μετά το ημιμόνιμο, είναι σκληρά και δεν έχεις φόβο να σπάσουν ή να χαλάσουν στις διακοπές σου.

Επιπλέον, το ξεφλούδισμα των νυχιών σου θα αποτελεί κι αυτό παρελθόν και δε θα το ξανασκεφτείς ποτέ. Ενώ, και τα νύχια σου θα μεγαλώσουν πολύ πιο γρήγορα από όσο έχεις συνηθίσει και περίμενες ποτέ. Με λίγα λόγια, είναι η τέλεια λύση και αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Βρες το αγαπημένο σου χρώμα για το ημιμόνιμο μανικιούρ σου και ξεκίνα τις καλοκαιρινές διακοπές σου.

 

Εδώ μπορείς να βρεις κάποιες ιδέες για ημιμόνιμο μανικιούρ με βάση τις τάσεις που κυριαρχούν και ξεχωρίζουν φέτος το καλοκαίρι:

Ημιμόνιμο Μανικιούρ| Ο απόλυτος οδηγός και όσα πρέπει να ξέρεις για την αγαπημένη πρακτική
pinterest.com
Ημιμόνιμο Μανικιούρ| Ο απόλυτος οδηγός και όσα πρέπει να ξέρεις για την αγαπημένη πρακτική
pinterest.com
Ημιμόνιμο Μανικιούρ| Ο απόλυτος οδηγός και όσα πρέπει να ξέρεις για την αγαπημένη πρακτική
pinterest.com
Ημιμόνιμο Μανικιούρ| Ο απόλυτος οδηγός και όσα πρέπει να ξέρεις για την αγαπημένη πρακτική
pinterest.com
Ημιμόνιμο Μανικιούρ| Ο απόλυτος οδηγός και όσα πρέπει να ξέρεις για την αγαπημένη πρακτική
pinterest.com

 

Βρες όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι στον πολύχωρο Vasal Beauty Salon.

 

 

 

 

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]