Κερατίνη μαλλιών: H θεραπεία κερατίνης που δρα αποτελεσματικά σε σγουρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Η κερατίνη μαλλιών είναι χωρίς δεύτερες σκέψεις η gold standard θεραπεία μαλλιών που εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Όσο για εκείνες που είναι beauty addict και ονειρεύονται λεία και μεταξέναι υφή στα μαλλιά τους η θεραπεία κερατίνης θα μπει αμέσως στην A-list. Τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως αυτό που ψάχνουμε είναι να απομακρύνουμε το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

Πολλοί είναι οι μύθοι που κυκλοφορούν κατά καιρούς σχετικά με την ισιωτική κερατίνη και την θεραπεία κερατίνης.

Η δημοτικότητα της θέλει τους μύθους γύρω από αυτήν να αυξάνονται και οι hair experts του Vasal Beauty Salon αποφάσισαν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις γύρω από αυτήν.

#1 Δεν ισιώνουν τα μαλλιά όλων των ειδών οι θεραπείες κερατίνης

Κάποιοι μπερδεύουν τη θεραπεία κερατίνης με την ισιωτική κερατίνης. Στην πραγματικότητα όμως, υπάρχουν θεραπείες που εφαρμόζονται ακόμη και σε ίσια μαλλιά και δρουν θεραπευτικά. Φυσικά, υπάρχουν και θεραπείες κερατίνης που δρουν πλήρως αποτελεσματικά σε σγουρά ή σπαστά μαλλιά, δημιουργώντας ένα ίσιο αποτέλεσμα.

Κερατίνη μαλλιών: H θεραπεία κερατίνης που δρα αποτελεσματικά σε σγουρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η LASIO Keratin Treatments, η οποια βασίζεται στην υδρολυμένη ανθρώπινη κερατίνη, η οποία αποτελεέι ένα ακρβές αντίγραφο της κερατίνης που βρίσκεται και με φυσικό τρόπο στα μαλλιά μας. Πώς μπορείτε να χάσετε ή να μειώσετε αυτήν την κερατίνη; Μέσω των χημικών διεργασιών που πραγματοποιείτε, όπως είναι οι βαφές. Το αποτέλεσμα αυτού είναι κατεστραμένα, αφυδατωμένα και παράλληλα θαμπά μαλλιά.

Η διαφορά της LASIO Keratin Treatments είναι πως έχει ως βάση της το νερό και εφαρμόζεται με σπρέι και όχι με μπόλ ή πινέλο. Συνεπώς, δεν περιέχει θεϊκές ενώσεις.

Υπάρχουν βέβαια και θεραπείες, οι οποίες διατηρούν το φυσικό σχήμα της τρίχας αναλλοίωτο. Αυτό που προσδίδουν είναι ενυδάτωση και απομακρύνουν παράλληλα και την ψαλίδα.

#2 Η κερατίνη μαλλιών έχει καρκινογόνο συστατικά 

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους είναι πως η κερατίνη μαλλιών έχει καρκινογόνα συστατικά για τον οργανισμό σας. Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν οι θεραπείες κερατίνης χρησιμοποιούσαν παλιά τεχνολογία και ήταν αρκετά “βαριές”. Φυσικά, τα συστατικά τους ήταν πάντα εγκεκριμένα από τον αρμόδιο οργανισμό. Ωστόσο, δημιουργούσαν έντονες αναθυμιάσεις.

Πλέον στο κομμωτήριο στον Άλιμο Vasal Beauty Salon χρησιμοποιούνται νέες και εξελιγμένες θεραπείες κερατίνης τρίτης γενιάς, οι οποίες περιέχουν πιο “ελαφριά” συστατικά. Επίσης, είναι πάντα ασφαλή, και δημιουργούν σε όλες εσάς μια ευχάριστη εμπειρία στο κομμωτήριο.

#3 Οι θεραπείες κερατίνης μπορούν να καταστρέψουν την τρίχα

Η κερατίνη δεν καταστρέφει σε καμία περίπτωση τα μαλλιά, αντιθέτως λειτουργεί πάντοτε θεραπευτικά. Επίσης, προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες. Οι έμπειροι hair stylist γνωρίζουν τον τρόπο να εφαρμοστεί σωστά και αποτελεσματικά η θεραπεία, κάνοντας τη σωστή διάγνωση για τις ανάγκες των μαλλιών σας. Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε στα μαλλιά σας.

Κερατίνη μαλλιών: H θεραπεία κερατίνης που δρα αποτελεσματικά σε σγουρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

#4 Τα μαλλιά σας δε θα είναι ποτέ τα ίδια μετά από τέτοιου είδους θεραπείες

Οι θεραπείες μαλλιών δεν προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα. Αν παραδείγματος χάρη θέλετε να δοκιμάσετε μια ισιωτική θεραπεία για να αποκτήσετε ίσιο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι: Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο. Οι συγκεκριμένες θεραπείες έχουν συγκεκριμένο όριο στο αποτέλεσμα και τις περισσότερες φορές διαρκούν μέχρι και 5 μήνες. Μετά η τρίχα μπορεί να επανέλθει στην αρχική της μορφή και σχήμα.

H κερατίνη μαλλιών δεν δημιουργεί μόνιμα αποτελέσματα.

Αυτό συμβαίνει, διότι η θεραπεία κερατίνης δε μπορεί να επηρεάσει τον θύλακα της τρίχας, αφού δεν αλλοιώνεται το φυσικό τους σχήμα.

Αν βεβαια εφαρμόσετε τις θεραπείες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τότε θα φαντάζει πως η φυσική υφή των μαλλιών χάθηκε. Στην πραγματικότητα απλώς θα είναι αποτέλεσμα της εκάστοτε θεραπείας.

#5 Δε μπορεί να εφαρμοστεί κερατίνη σε μαλλιά που έχουν υποστεί βαφή

Μερικές φορές οι γυναίκες διστάζουν να κάνουν κάποια θεραπεία κερατίνης, γιατί κυριαρχεί μέσα τους ο φόβος πως θα ξεθωριάσει το χρώμα των μαλλιών τους. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να εφαρμοστούν θεραπείες κερατίνης και σε βαμμένα μαλλιά. Το χρώμα των μαλλιών ενδέχεται να “ανοιξει” έναν τόνο. Άλλωστε, αν έχουν υποστεί πολλές φορές τα μαλλιά σας τεχνικές εργασίες, όπως  είναι η βαφή έχουν ανάγκη από κάποιου είδους θεραπεία.

Κερατίνη μαλλιών: H θεραπεία κερατίνης που δρα αποτελεσματικά σε σγουρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε καθημερινά αφορά τα συστικά εκείνα που περιέχει μια θεραπεία κερατίνης. Η φορμαλδεΰδη είναι το κύριο συστατικά που εμπεριέχει η κερατίνη. Πιο συγκεκριμένα η φορμαλδεΰδη είναι ένα αέριο το οποίο απελευθερώνεται στον χώρο όταν έρχεται σε επαφή με άλλα χημικά. Η φορμαλδεϋδη είναι αναγκαία αν επιθυμείτε ένα sleek look. Επίσης είναι must για όσες γυναίκες θέλουν να απομακρύνουν το φριζάρισμα και δεν έχουν ίσια μαλλιά.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πως όλες οι θεραπείες λείανσης έχουν διάρκεια 4-6 μήνες.

Είστε έτοιμες να υποδεχθείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και να δοκιμάσετε τη θεραπεία κερατίνης που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή στο κομμωτήριο στον Άλιμo

 

 

 

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]