Κομμωτήριο Άλιμος: Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Κομμωτήριο Άλιμος: Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι είναι εδώ και μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα στο Vasal Beauty Salon!

Οι έμπειροι κομμωτές του Vasal Beauty Salon ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τάσεις και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2022. Εάν θέλεις να μάθεις κι εσύ ποιες είναι αυτές και τι θα ταίριαζε σε εσένα, μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω.

Κομμωτήριο Άλιμος: Τα 5 κορυφαία χρώματα για να επιλέξεις και να υιοθετήσεις το φετινό καλοκαίρι

1) Κομμωτήριο Άλιμος: Coppery Red

Κομμωτήριο Άλιμος: Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι
pinterest.com

Το coppery red είναι το απόλυτο κόκκινο του καλοκαιριού. Είναι έντονο, φωτεινό και ευχάριστο και σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση με το που θα το δεις! Γενικότερα, τα πολύ έντονα χρώματα είναι η απόλυτη τάση και της άνοιξης και του καλοκαιριού, οπότε εάν σκεφτόσουν ποτέ να κάνεις τα μαλλιά σου σε μια έντονη απόχρωση, ήρθε η κατάλληλη περίοδος.

2) Κομμωτήριο Άλιμος: Personalized Hair

Κομμωτήριο Άλιμος: Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι
pinterest.com

Τάση για το φετινό καλοκαίρι είναι τα υγιή και λαμπερά μαλλιά που ταιριάζουν στην κάθε μία ξεχωριστά. Για αυτό, το trend του φετινού καλοκαιριού επιτάσσει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας και βάσει του υπάρχοντος χρώματός μας να αναπροσαρμόσουμε το αποτέλεσμά μας. Θέλουμε οι ανταύγειες μας να είναι φυσικές, σαν να έχουν ανοίξει από τον ήλιο, για αυτό δημιουργούνται με ελεύθερο χέρι και όχι με πινέλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η κάθε γυναίκα να έχει ξεχωριστό αποτέλεσμα και κανένα να μη μοιάζει με το προηγούμενο.

3) Κομμωτήριο Άλιμος: Ombre

Κομμωτήριο Άλιμος: Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι
pinterest.com

Και ποια γυναίκα δεν έχει δοκιμάσει το balayage στα μαλλιά της; Το balayage ήταν το απόλυτο trend εδώ και πολλά χρόνια, οπότε ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσεις ξανά με το ombre. Το ombre επέστρεψε ξανά στη μόδα αυτό το καλοκαίρι. Πριν το balayage, το ombre αποτελούσε το απόλυτο trend για πολλά χρόνια, με πολλές να προτιμούν καστανή βάση και ξανθό από τη μέση και κάτω.

Σήμερα, το ombre είναι η τέλεια λύση για να φωτίσεις το πρόσωπό σου και να δώσεις μια νέα πνοή στην εικόνα σου. Η τάση του σήμερα επιτάσσει ένα πιο ήρεμο και απαλό ombre, χωρίς έντονες και απότομες εναλλαγές. Γενικότερα, σήμερα κυριαρχεί η τάση του sunkissed μαλλιού, δηλαδή ενός αποτελέσματος που είναι σαν να έχει ανοίξει φυσικά από τον ήλιο. Έτσι, εάν είσαι καστανή προτίμησε μια πιο ανοιχτή απόχρωση μελαχρινού για να φωτίσεις το πρόσωπό σου με ombre από την μέση μέχρι τις άκρες.  Το ombre είναι η τέλεια λύση για φωτεινά, πλούσια και με βάθος μαλλιά.

4) Κομμωτήριο Άλιμος: Scande Blonde

Κομμωτήριο Άλιμος: Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι
pinterest.com

Το ξανθό είναι πάλι στη μόδα. Το scande blonde είναι το απόλυτο trend, για εσένα που θέλεις ξανθά μαλλιά. Ομολογουμένως, είναι μια αρκετά δύσκολη επιλογή, καθώς θέλει συχνή ανανέωση και συνεχή περιποίηση, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φέτος το καλοκαίρι, είναι στη μόδα τα έντονα χρώματα, όπως είπαμε, και τα έντονα αποτελέσματα. Για αυτό, ήρθε ο καιρός να το δοκιμάσεις. Ως τάση το επανέφερε η Gigi Hadid και σε αυτήν οφείλουμε το τέλειο trend για ξανθές και όχι μόνο, για το φετινό καλοκαίρι.

5) Κομμωτήριο Άλιμος: Off-Black Brunette

Κομμωτήριο Άλιμος: Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι
pinterest.com

Μαζί με τα έντονα χρώματα και τα έντονα αποτελέσματα, όπως θα έχεις ήδη αντιληφθεί, ξεχωρίζουν και τα φυσικά αποτελέσματα. Για αυτό, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση πως στη μόδα είναι το off-black brunette. Μια σκούρα μελαχρινή απόχρωση που πλησιάζει αρκετά το μαύρο χρώμα και τονίζει το μελαχρινό χρώμα των μαλλιών μας, χωρίς balayage ή ανταύγειες ή μπορείς να επιλέξεις και να το φωτίσεις λίγο με balayage, αλλά σε φυσικούς τόνους. Με αυτόν τον τρόπο, θα απαλλαγείς από την ανάγκη της συχνής βαφής του μαλλιού σου και θα απολαύσεις ένα ήρεμο καλοκαίρι.

Τα φυσικά μαλλιά είναι στη μόδα φέτος το καλοκαίρι, ακόμα και αν είναι βαμμένα. Φέτος το καλοκαίρι χρειαζόμαστε υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά, χωρίς έντονες αντιθέσεις. Sunkissed και gloss στα μαλλιά μας ξεχωρίζουν φέτος, είτε επιλέξεις το scande blonde, είτε το coppery red, είτε κάτι απόλυτα φυσικό, σημασία έχει η λάμψη.

 

Το καλύτερο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου μπορείς να το βρεις στο Vasal Beauty Salon!

 

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]