Ξανθό της Αναγέννησης: Είναι το πιο ζεστό και ηλιόλουστο ξανθό

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Το μοντέρνο ξανθό της Αναγέννησης αγκαλιάζει τη φυσικότητα στο μαλλί σας και προσφέρει μια ηλιόλουστη νότα στα μαλλιά σας, ιδανικό για το φθινόπωρο. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι τέλειο για την εποχή που διανύουμε, που είναι γεμάτη άνεμο, βροχή και όχι και τόσες πολλές ηλιόλουστες μέρες.

Όπως είναι φυσικό, όταν αρχίζει ο καιρός να ψυχραίνει και η θερμοκρασία να πέφτει, οι τάσεις του μαλλιού στρέφονται προς τα πιο ζεστά χρώματα, αυτά που μας γεμίζουν με θαλπωρή. Για αυτό και φέτος το φθινόπωρο βλέπουμε θερμές αποχρώσεις, όπως το σκούρο μελαχρινό, οι χάλκινες αποχρώσεις σε πιο φλογερούς τόνους και πικάντικες bronde αποχρώσεις να βγαίνουν στο προσκήνιο. Απαλά και ελκυστικά τα χρώματα αυτά, έχουν αντικαταστήσει τα πιο ψυχρά χρώματα του καλοκαιριού.

Το χρώμα μαλλιών που κερδίζει στη δημοτικότητα φέτος το φθινόπωρο, είναι το ξανθό της Αναγέννησης, όπως έχει ονομαστεί, όπου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα. Είναι η μέση λύση ανάμεσα στο ξανθό σε τόνους κασμίρι, που κυριαρχούσε την άνοιξη και το καλοκαίρι και στο φυσικό βάθος του ολοένα και πιο δροσερού ξανθού του φθινοπώρου. Αυτή η απόχρωση είναι εμπνευσμένη από τον τρόπο που ο ήλιος παίζει στα φυσικά ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Αυτή η φυσική απόχρωση του ξανθού τονώνεται και διαμορφώνεται ανάλογα με την επιδερμίδα σας. Το σημαντικό στοιχείο εδώ είναι να κάνετε τις ανταύγειές σας απαλές και ακανόνιστες, σαν τον ήλιο που πέφτει στα μαλλιά σας. Καλό είναι να εστιάσετε στο να διατηρήσετε τα μαλλιά γύρω από το πρόσωπό σας και να τα κρατήσετε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτόχρωμα, διατηρώντας παράλληλα το βάθος από κάτω για μια φυσική εμφάνιση.

Για να παρατείνετε περαιτέρω το χρόνο μεταξύ των ραντεβού, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στο σπίτι. Τα glosses και τα glazes είναι αποτελεσματικές επιλογές για να επαναφέρετε τη λάμψη στο χρώμα σας, καθώς και ένα τονωτικό σαμπουάν που δεν αφαιρεί την υγρασία και την υγεία των μαλλιών σας ταυτόχρονα.

Δείτε παρακάτω τρία αποτελέσματα με το υπέροχο αυτό ξανθό

Το ξανθό της Αναγέννησης: Είναι το πιο ζεστό και ηλιόλουστο ξανθό
instagram.com
Το ξανθό της Αναγέννησης: Είναι το πιο ζεστό και ηλιόλουστο ξανθό
instagram.com
pinterest.com

Κλείστε το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και απολαύστε μοναδική περιποίηση και φροντίδα. Μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς το υπέροχο αυτό ξανθό, ανάλογα πάντα στα δικά σας χρώματα και στις δικές σας ανάγκες. 

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]