Λεπτά μαλλιά: 5 tips για να σας ταιριάζουν υπέροχα οι αφέλειες

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Οι αφέλειες είναι από τις πιο chic και όμορφες επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος το φθινόπωρο. Είτε έχετε λεπτά μαλλιά, είτε μαλλιά με πιο χοντρή τρίχα, οι αφέλειες θα σας ταιριάζουν τέλεια. Πολλές γυναίκες με λεπτή τρίχα φοβούνται να τις δοκιμάσουν, γιατί πιθανώς να μην γνωρίζουν απόλυτα για το ποιο είναι το σωστό styling.

Οι αφέλειες είναι από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, ειδικά όταν ξεκινά μια καινούρια σεζόν. Ακόμα, και εάν δεν αλλάξετε μήκος στα μαλλιά σας, οι αφέλειες θα δώσουν μια νέα πνοή στο look σας. Τα λεπτά μαλλιά ίσως έχουν μια παραπάνω δυσκολία, αλλά σίγουρα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Βασική προϋπόθεση για να σας ταιριάζουν οι αφέλειες είναι να είναι απόλυτα διαμορφωμένες πάνω στο πρόσωπό σας. Έτσι, εκτός από τα παρορμητικά κουρέματα που μπορεί να κάνετε, πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προσθέσετε κάποια φράντζα ή αφέλειες στο look σας, το σχήμα του προσώπου σας, το προσωπικό σας στυλ και το πάχος των μαλλιών σας.

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, ορισμένα στυλ αφελειών μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς και υπάρχουν μερικές στυλιστικές συμβουλές που θα θέλετε να έχετε υπόψη σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμφάνισή σας. Εάν πάλι δεν είστε σίγουρες για τις ιδανικές αφέλειες μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς του Vasal Beauty Salon, είτε να δοκιμάσετε για αρχή αφέλειες με clips, ώστε να δείτε πώς φαίνονται πάνω σας.

Μπορείτε ακόμα να διαβάσετε τον παρακάτω οδηγό, με 5 tips για αφέλειες, εάν έχετε λεπτά μαλλιά

1) Δοκιμάστε τις Choppy Bangs

Λεπτά μαλλιά: 5 tips για να σας ταιριάζουν υπέροχα οι αφέλειες
pinterest.com

Οι Choppy αφέλειες είναι από τους πιο ωραίους τρόπους να κάνετε αφέλειες, εάν έχετε λεπτά μαλλιά. Γενικότερα, οι πιο shagging αφέλειες είναι ένας αλάνθαστος τρόπος για να προσθέσετε υφή και άνεση στο μαλλί σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πάντα στυλάτες και εντυπωσιακές εύκολα, γρήγορα και με άνεση.

2) Χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα
Για να προσθέσετε όγκο και σχήμα σε λεπτά μαλλιά και αφέλειες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια στρογγυλή βούρτσα, για να δημιουργήσετε τρομερά stylings. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε στρογγυλές βούρτσες με πιο διάσπαρτη τρίχα. Η συγκεκριμένη βούρτσα δεν δημιουργεί υπερβολική ένταση στο κεφάλι και δεν τραβάει τα μαλλιά σας.

3) Χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν
Για να φαίνονται οι αφέλειές σας ακόμα πιο εντυπωσιακές προσπαθήστε να τις λούζετε καθημερινά, ειδικά εάν έχετε λιπαρά μαλλιά. Δεν χρειάζεται να λούζετε ολόκληρο το κεφάλι σας κάθε μέρα, απλά το πρωί επιλέξτε να λούζετε απαλά μόνο τις αφέλειες σας, για να φαίνονται όσο πιο γεμάτες και εντυπωσιακές γίνεται. Αν πάλι δεν θέλετε να λούζετε τις αφέλειές σας καθημερινά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ξηρό σαμπουάν στις αφέλειές σας.

4) Αποφύγετε τα υπερβολικά προϊόντα
Γενικότερα, πρέπει να αποφεύγετε να βάζετε πολλά προϊόντα ή υπερβολική ποσότητα ενός προϊόντος στα μαλλιά σας και συγκεκριμένα στις αφέλειές σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα επιβαρύνετε τις αφέλειές σας και θα φαίνονται πιο αραιές.

5) Δοκιμάστε τις Curtain Bangs

Λεπτά μαλλιά: 5 tips για να σας ταιριάζουν υπέροχα οι αφέλειες
pinterest.com

Πέρα από τις Choppy Bangs, δοκιμάστε τις Curtain Bangs ή τις Bardot. Γενικότερα, προτιμήστε τις αφέλειες που είναι περισσότερες στη μια πλευρά, ενώ συνήθως χωρίζονται στη μέση και ταιριάζουν άψογα με τα υπόλοιπα μαλλιά. Αυτές οι αφέλειες διαμορφώνουν το πρόσωπο σας και είναι ο τέλειος και ένας πολύ εύκολος τρόπος για να προσθέσετε κίνηση, πληρότητα και να φαίνονται τα λεπτά μαλλιά σας πιο πολλά.

Κλείστε το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και απογειώστε την εμφάνισή σας δημιουργώντας τις ιδανικές αφέλειες για το μαλλί σας. 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]