Linen Blonde: 5 τρόποι για να δοκιμάσετε το ξανθό του 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Το Linen Blonde φαίνεται πως είναι το ξανθό που θα κυριαρχήσει περισσότερο το 2023 και ειδικά εν όψει καλοκαιριού. Είναι η απόχρωση που θα μεταμορφώσει το τριχωτό της κεφαλής σας, δίνοντάς σας μια κομψή και πλούσια όψη. Το καλό με την συγκεκριμένη απόχρωση είναι πως υπάρχουν πέντε τρόποι να την υιοθετήσετε καθιστώντας την μια ιδανική επιλογή για όλα τα μήκη μαλλιών και τον τόνο που ήδη έχετε, αφού μπορείτε να την εφαρμόσετε αναλόγως.

Τι είναι το Linen Blonde;

Το Linen Blonde είναι μια απόχρωση εκλεπτυσμένη και ευέλικτη που χαρακτηρίζεται από δροσερούς, μπεζ-nude υποτόνους και αποτελεί την τέλεια λύση για ένα μείγμα μεταξύ ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων. Ενσωματώνει μια διακριτική κομψότητα, που θυμίζει τις ελαφριές, δροσερές αποχρώσεις που υπάρχουν στην υφή του λινού υφάσματος, για αυτό και το όνομά του, όπου στα ελληνικά μεταφράζεται ως Λινό Ξανθό. Το Linen Blonde προσφέρει μια απαλή και φυσική αισθητική, η οποία αποτελείται από μια ποικιλία αποχρώσεων κοντά στο χρώμα του δέρματος.

Γενικότερα, οι ξανθές αποχρώσεις είναι πάντα δημοφιλείς το καλοκαίρι, ακόμα και πέρυσι που κυριάρχησαν τα καστανά μαλλιά. Ωστόσο, φέτος είναι η χρονιά των ξανθών μαλλιών και ειδικά την περίοδο άνοιξη-καλοκαίρι. Έτσι, το Linen Blonde είναι αυτό που ξεχωρίζει, είναι ευέλικτο, φρέσκο, νεανικό και αποτελεί την πιο κομψή επιλογή. Και όπως ήδη είπαμε, το γεγονός πως είναι μια ζεστή και ψυχρή απόχρωση μαζί, κάνει τον συνδυασμό αυτόν ακαταμάχητο. Ενώ, το καλύτερο από όλα είναι πως αποτελεί μια επιλογή που δεν χρειάζεται συχνά συντήρηση, καθιστώντας την τέλεια λύση για το καλοκαίρι.

Linen Blonde: 5 τρόποι για να δοκιμάσετε το ξανθό του 2023

Σε αντίθεση με τις αποχρώσεις που κυριάρχησαν πέρυσι, όπως ήταν το Icy Blonde, το Apricot Blonde, Spiced Blonde και το Dirty Blonde, η συγκεκριμένη απόχρωση στην οποία αναφερόμαστε μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον οποιουδήποτε θέλει ένα διακριτικό χρώμα, λίγο πιο ουδέτερο. Η πιο ουδέτερη απόχρωσή του το καθιστά εκλεπτυσμένο και κομψό, ενώ κορυφώνει ταυτόχρονα το στυλ και την ομορφιά σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για το Linen Blonde με την τεχνική του balayage και των babylights. Αυτές οι τεχνικές δημιουργούν βάθος και διάσταση και προσφέρουν, επίσης, την ιδανική απόχρωση, ανάλογα με το τι ψάχνετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε τους ουδέτερους τόνους με το λεπτό balayage, για μια πιο ψυχρή και δραματική εκδοχή.

Για να διατηρήσετε το χρώμα και να μειώσετε την ανάγκη συντήρησης από το ένα ραντεβού στο άλλο:

  • Χρησιμοποιήστε προϊόντα ασφαλή για το χρώμα: Επιλέξτε προϊόντα που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας, της ζωντάνιας και της ευεξίας του χρώματος των μαλλιών, τα οποία προστατεύουν το χρώμα.
  • Τακτικές θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης: Όπως με κάθε χρώμα μαλλιών, και το Linen Blonde μπορεί να οδηγήσει σε ξηρότητα και φθορά, επομένως θα θελήσετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή. Η προσθήκη ενός μαλακτικού βαθιάς προστασίας και ενυδάτωσης στην ρουτίνα περιποίησής σας για εβδομαδιαία χρήση (ή όσο συχνά ενδείκνυται) μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
  • Να είστε προσεκτικοί με τη θερμότητα: Επειδή τα βαμμένα μαλλιά είναι πιο επιρρεπή στη φθορά, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό προστατευτικό θερμότητας πριν το styling. Συνιστάται, επίσης, η χρήση χαμηλής θερμοκρασίας σε όλα τα ζεστά εργαλεία για να διατηρούνται τα μαλλιά σας υγιή.

Το χρώμα που τελικά θα δημιουργηθεί με το Linen Blonde είναι ανάλογο με την αρχική βάση. Τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά μπορεί να απαιτούν ελάχιστη φωτεινότητα πριν την εφαρμογή της απόχρωσης αυτής, ενώ τα πιο σκούρα μαλλιά πιθανότατα απαιτούν πιο εκτεταμένο χρώμα και διαφορετικούς τόνους. Το καλό είναι πως υπάρχουν πολλές παραλλαγές, οι οποίος είναι εξίσου εντυπωσιακές και θα τις δούμε παρακάτω.

Linen Blonde: 5 τρόποι για να δοκιμάσετε το ξανθό του 2023

  1. Beige Balayage

H Margot Robbie έχει ως πολύ αγαπημένη απόχρωση το μπεζ, όπου το συνδυάζει πολύ συχνά με ξανθούς και καστανούς υποτόνους. Η επίτευξη ενός ουδέτερου τόνου που δεν είναι πολύ ζεστός ή ψυχρός είναι το κλειδί εδώ, όπως και το balayage για εύκολη δημιουργία του αγαπημένου αυτού στυλ.

 

Beige Balayage

2) Taupe Linen Bronde

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι nude-μπεζ τόνοι είναι ιδανικοί για να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε σκούρα βάση με ζεστούς υποτόνους.

Taupe Linen Bronde

3) Vanilla Linen

Μια από τις πιο λαμπερές ξανθές αποχρώσεις είναι το Vanilla Linen που συνδυάζεται τέλεια με όλες τις αγαπημένες τάσεις ομορφιάς. Τα μαλλιά σε μπεζ τόνους αποκτούν διακριτική διάσταση με balayage που αναμειγνύεται άψογα με τις πιο σκούρες-καστανές ρίζες.

Vanilla Linen

4) Sun-Kissed Linen 

Τα ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά ταιριάζουν τέλεια με τις ηλιόλουστες ανταύγειες και τις πιο γκρι ρίζες με τους χαμηλούς υποτόνους. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε ένα λαμπερό ξανθό για το καλοκαίρι και δε θα χρειάζεστε συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Sun-Kissed Linen 

5) Golden Linen

Η ελαφρώς πιο ζεστή απόχρωση μπορεί να βοηθήσει το Linen Blonde να δείχνει άψογο σε πιο σκούρες αποχρώσεις, ειδικότερα, με τις μπούκλες, όπως μπορείτε παρακάτω!

Golden Linen

Κλείστε το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και δημιουργήστε μαζί με τους ειδικούς μας το Linen Blonde, που σας ταιριάζει απόλυτα! 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]