Mauve: Ανακαλύψαμε το χρώμα που θα κυριαρχήσει το πρώτο μισό του ’23

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Με τι μπορεί να συγκριθεί η αίσθηση που μας αφήνει η ανανέωση και η αλλαγή μετά από μία πολύ όμορφη μέρα στο αγαπημένο σας κομμωτήριο; Ειδικότερα, εάν φεύγετε με μια υπέροχη απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στα χρώματά σας, τότε η διαδικασία κορυφώνεται ακόμα περισσότερο. Το Mauve είναι μια τέτοια απόχρωση. Έτσι, εάν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά δεν έχετε κατασταλάξει ακόμα στην απόχρωση που σας ταιριάζει, σας έχουμε τη λύση. Το Mauve ήρθε και ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες και τα πρόσωπα!

Το Mauve είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει το πρώτο μισό του 2023 και έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του από το 2022. Προφανώς και δεν συζητάμε απλώς για το αγαπημένο μωβ χρώμα, αλλά για μια πολύ αναβαθμισμένη και εντυπωσιακή εκδοχή του. Ένα καστανό χρώμα που ανοίγει πολύ ήπια και γλυκά με πινελιές ξανθού. Μάλιστα, σε κάποια αποτελέσματα μοιάζει με πολύ σκούρο ξανθό με δόσεις καστανού. Έτσι, συμπεραίνουμε πως προσαρμόζεται τέλεια ανάλογα με την επιδερμίδα.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καστανό ήταν η απόλυτη τάση του 2022, κάτι που δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα το 2023. Η επιστροφή στο φυσικό χρώμα παραμένει υψηλά στα trends, ωστόσο το 2023 θα δούμε κάποιο twist στη φυσικότητα αυτήν. Κάτι που φαίνεται ήδη από το Mauve.

Λίγα λόγια για το Mauve

Το Mauve ήρθε για να μείνει το 2023. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη τάση του καστανού με στοιχεία του ξανθού ή και το αντίστροφο, ανάλογα με τη φυσική σας βάση. Το συγκεκριμένο χρώμα το έχουν ήδη αγαπήσει και επιλέξει διάσημες ξένες κυρίες με βασικότερη την απόλυτη trendmaker, Hailey Bieber. Η Bieber το επέλεξε ήδη από πέρυσι το φθινόπωρο και δεν το έχει αποχωριστεί από τότε, κάνοντας την απόλυτη μετάβαση από το ξανθό στο καστανό. Το καστανό αυτό της Hailey Bieber ονομάστηκε Winter Gold και μας έκανε να θέλουμε να το δοκιμάσουμε αμέσως. Αναλυτικά, είχαμε δει το χρώμα και το διάσημο μοντέλο με αυτό, εδώ. 

Mauve: Βρήκαμε το χρώμα που θα κυριαρχήσει το πρώτο μισό του '23
instagram.com
Mauve: Βρήκαμε το χρώμα που θα κυριαρχήσει το πρώτο μισό του '23
instagram.com
Mauve: Βρήκαμε το χρώμα που θα κυριαρχήσει το πρώτο μισό του '23
instagram.com

Η αλήθεια είναι πως το Mauve είναι ένα από εκείνα τα χρώματα που πιθανότατα να έχετε ακούσει πολλές φορές, αλλά μπορεί να μην γνωρίζετε ακριβώς τι είναι και πως να το περιγράψετε. Ενώ και το όνομα του μπορεί να προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά. Η συγκεκριμένη Mauve απόχρωση στα μαλλιά θα μπορούσε καλύτερα να περιγραφεί ως ένα απαλό καστανό ή σκούρο ξανθό με μεγάλη διάσταση, απαλότητα και έντονη δύναμη μέσα του.

Το όνομά του το έχει πάρει από το σκούρο ξανθό και όχι επειδή κρύβει μέσα του κάποια μωβ απόχρωση. Έτσι, το τελικό χρώμα είναι αποτέλεσμα ψευδαίσθησης που θυμίζει λίγο το μωβ, αλλά κυριαρχεί το ξανθό και το καστανό. Μάλιστα, ο λόγος που ξεχωρίζει είναι εξαιτίας της έντονης γυαλάδας που δημιουργεί κηλίδες ζεστών και ψυχρών τόνων στο μαλλί. Σίγουρα, πρόκειται για ένα από τα πιο ζεστά και λαμπερά χρώματα του 2023 καθιστώντας το κατάλληλο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και μετά.

Mauve: Βρήκαμε το χρώμα που θα κυριαρχήσει το πρώτο μισό του '23
instagram.com

Αν έχετε ζεστούς ή ουδέτερους τόνους δέρματος, τότε το Mauve θα ταιριάζει τέλεια με την επιδερμίδα σας λόγω της επιπλέον γυαλάδας και λάμψης που προσφέρει. Ενώ, αν έχετε πιο ψυχρή απόχρωση δέρματος, τότε θα πρέπει η απόχρωση αυτή να έχει πιο περιορισμένη γυαλάδα και να υπερισχύει μια πιο ζεστή απόχρωση, αντί της έντονης λάμψης.

Θα θέλαμε, επίσης, να αναφερθούμε στο γεγονός πως το Mauve φέρνει το καλοκαίρι στον χειμώνα. Πώς; Λόγω της λάμψης του και των έντονων γυαλάδων που κρύβει στο χρώμα του, το Mauve είναι το καλύτερο χρώμα για να κάνετε το δέρμα σας να μοιάζει λαμπερό και μαυρισμένο. Μάλιστα, λόγω της απαλότητας και ταυτόχρονα της λάμψης που κρύβει κάνει ακόμα και το βλέμμα να μοιάζει εκτυφλωτικό προσφέροντας νεανική όψη στο πρόσωπό σας.

Μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε και να το λατρέψετε κι εσείς;

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα στο Vasal Beauty Salon και αφεθείτε στα θαυματουργά χέρια των ειδικών μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει κατάλληλα και να κάνετε την αλλαγή των ονείρων σας. 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]