Υπηρεσίες νυχιών

Απολαύστε κι εσείς μια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες νυχιών στο χώρο μας. Καντε ένα δώρο στον εαυτό σας, το αξίζετε!

Μανικιούρ

Το μανικιούρ είναι μια καλλυντική θεραπεία ομορφιάς για τα νύχια και τα χέρια. Σκοπός του αρχικά είναι η διαμόρφωση της ελεύθερης άκρης των νυχιών και η αφαίρεση των μη βιώσιμων ιστών και κυττάρων. Μέρος του μανικιούρ επίσης μπορεί να είναι θεραπείες ενίσχυσης των νυχιών, καθώς και μασάζ.

Πεντικιούρ

Στο κλασικό πεντικιούρ η διαδικασία περιλαμβάνει μούλιασμα σε νερό με σαπούνι. Αν τα νύχια είναι αρκετά μακριά, τα κόβουμε με τον κόπτη νυχιών. Γίνεται χρήση τροχού για σπρώξιμο των επωνυχίων, και στην συνέχεια γίνεται η αφαίρεση τους με προσοχή. Με το ειδικό εξάρτημα τροχού λειαίνεται το πέλμα. Mε την λίμα δίνουμε σχήμα στα νύχια και με το μπαφερ απομακρύνονται οι χρωστικές και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του νυχιού. Εφαρμόζεται η βάση βερνικιού, το βερνίκι και γυαλιστικό βερνικιού νυχιών. Για το τελείωμα χρησιμοποιείται λαδάκι και κρέμα σε συνδυασμό με ένα απαλό μασάζ.

Ημιμόνιμο βερνίκι

Το ημιμόνιμο μανικιούρ, ή αλλιώς τεχνική shellac, κερδίζει όλο και περισσότερες θαυμάστριες αφού παραμένει αναλλοίωτο μένοντας περισσότερο από δύο εβδομάδες στα νύχια. H διαδικασία διαρκεί περίπου δέκα λεπτά όπου ουσιαστικά η αισθητικός βάφει τα νύχια σας με τη καθιερωμένη διαδικασία με μόνη διαφορά ότι ανάμεσα στις στρώσεις μανό τοποθετεί τα χέρια σας σε λάμπα UV προκειμένου να σταθεροποιηθεί το χρώμα.

Ονυχοπλαστική

Η ονυχοπλαστική ή προσθετική νυχιών, είναι μία μέθοδος αποκατάστασης των νυχιών. Πραγματοποιείται με αντιμυκητιακά προϊόντα και συνιστάται σε οποιοδήποτε πρόβλημα δυσμορφίας νυχιών με θαυμάσιο αισθητικό αποτέλεσμα. Στον τραυματισμό, την αποκόλληση, την μερική ή ολική αφαίρεση των νυχιών, κρίνεται απαραίτητο να εφαρμόζεται η ονυχοπλαστική έτσι ώστε να αποφεύγεται ο τραυματισμός της κοίτης που μπορεί να δημιουργήσει παραμορφώσεις.