Πρίγκιπας William για Diana | «Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχουν δύο γιαγιάδες στη ζωή τους»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

H πριγκίπισσα Diana έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 24 χρόνια.  

Ο θάνατος της αγαπημένης,  πριγκίπισσας,στις 31 Αυγούστου του 1997, βύθισε σε βαρύ πένθος την Βρετανία και οι γιοί της William και Harry τιμούν πάντα την μνήμη της αγαπημένης τους μητέρας.

 

princess-diana-vasal
Πηγή:hellomagazine

 

Φέτος ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, καθώς ύστερα από αρκετούς μήνες έντασης της βασιλικής οικογένειας, μετά την απομάκρυνση του πρίγκιπα Harry και της οικογένειάς του από το παλάτι, οι δύο γιοί της Diana βρέθηκαν στους κήπους του παλατιού για να αποκαλύψουν στον κόσμο το άγαλμα της μητέρας τους.

 

princess-diana-vasal
Πηγή : kathimerini.gr

 

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate, έχουν φέρει στον κόσμο τρία παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν χωρίς την μια γιαγιά τους, και ο πρίγκιπας William έχει αναφέρει πως τους μιλάει συχνά για εκείνη ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν έτσι πράγματα για την αγαπημένη Diana, παρά το γεγονός οτι δεν είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν.

Μάλιστα, κάθε χρόνο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, τα παιδιά ετοιμάζουν ζωγραφιές για την γιαγιά του και της γράφουν αφιερώσεις, τιμώντας την μνήμη της. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πόσο τους λείπει η γιαγιά τους και πόσο λείπει και στον πρίγκιπα William η αγαπημένη του μητέρα.

Η πριγκίπισσα Diana άφησε το δικό της στίγμα στην σύγχρονη ιστορία και όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα παραμένει στην μνήμη όλων μας ως η γλυκιά και αγαπημένη πριγκίπισσα που λάτρεψαν οι Βρετανοί!

Ένα από τα διλήμματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η βασιλική οικογένεια είναι ο τρόπος που θα μιλήσουν για τη «θλιμμένη πριγκίπισσα» στα παιδιά.  Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Express, ο William σκέφτεται το κατά πόσο θα μπορούσε να μιλήσει στα παιδιά τους για το θάνατο της αλλά και για τις σχέσεις που είχε με το παλάτη μετά τον χωρισμό της με τον πατέρα του.

Ο ίδιος είχε τονίσει στο ντοκιμαντέρ «Our Mother: Her Life and Legacy» πως τα παιδιά του θέλει να μάθουν για εκείνη. Γι’αυτόν το λόγο και τους μιλάει πριν κοιμηθούν, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι:

Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχουν δύο γιαγιάδες στη ζωή τους. Έχουμε περισσότερες φωτογραφίες της πλέον στο σπίτι και μιλάμε για εκείνη.  Η Charlotte είχε γράψει “Αγαπημένη γιαγιά Diana σε σκέφτομαι στη γιορτή της μητέρας, σε αγαπώ πολύ. Λείπεις πολύ στον μπαμπά”. Ο George είχε γράψει “Αγαπημένη γιαγιά Diana χρούμενη γιορτή της μητέρας. Σε αγαπώ πάρα πολύ και σου στέλνω όλη μου την αγάπη” και ο Louis είχε φτιάξει μια καρτούλα για εκείνη.

 

Για περισσότερα νέα και προτάσεις, κάντε κλικ ΕΔΩ.

 

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]