Sarah Jessica Parker: Είναι η βασίλισσα των κότσων και το αποδεικνύει διαρκώς

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Εάν μπορούσαμε να σκεφτούμε την Sarah Jessica Parker με ένα μόνο χτένισμα, αυτό θα ήταν οι κότσοι και πλέον τους slicked-back κότσους. Η διάσημη ηθοποιός αγαπάει και προτιμάει τους κότσους σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της, αφού ξέρει πως το εν λόγω look της προσφέρει δύο πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα. Κομψότητα και νεότητα. Και ποια γυναίκα δε θέλει να τα βρίσκει και τα δύο σε μόλις ένα χτένισμα; 

Η Sarah Jessica Parker το ξέρει και για αυτό είναι το αγαπημένο της χτένισμα εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα για πολλούς, η διάσημη ηθοποιός έχει κάνει τα συγκεκριμένα updos έργα τέχνης λόγω της μαεστρίας και της τεχνοτροπίας, που έχουν πάντα τα συγκεκριμένα looks στις εμφανίσεις της. Πολλές φορές οι κότσοι που επιλέγει είναι τόσο προσεκτικά δημιουργημένοι που μοιάζουν με γλυπτά και είναι λες και έχει βγει κατευθείαν από την κλασική εποχή. 

Στο παρελθόν η ηθοποιός δεν επέλεγε ένα συγκεκριμένο είδος κότσου. Αφού, διαμόρφωνε τους κότσους της ανάλογα με την εμφάνισή της. Έτσι, εμφανιζόταν με είτε πολύ μεγάλους και εξαιρετικά glam κότσους, είτε και με πιο λεπτεπίλεπτους, αναλόγως με την ενδυματολογική της επιλογή και το που είχε να παρευρεθεί. Το δεδομένο που είχαν οι κότσοι τότε, με τους σημερινούς παραμένει κοινό μέχρι και σήμερα και είναι το τράβηγμα που προκαλεί στο πρόσωπο. Η ηθοποιός λατρεύει τους ψηλούς κότσους και συγκεκριμένα αυτούς που φαίνεται να τραβούν τα μαλλιά της, πετυχαίνοντας ανόρθωση βλέμματος και ζυγωματικών.  Το συγκεκριμένο το πετυχαίνει απόλυτα με του slicked-back κότσους. 

Ποιους κότσους επιλέγει η Sarah Jessica Parker κυρίως σήμερα; 

Οι κότσοι που επιλέγει η ηθοποιός πλέον ονομάζονται slicked-back, δηλαδή αυτοί που είναι ψηλοί και είναι τραβηγμένοι πίσω και σε αυτούς τους κότσους θα αναφερθούμε κυρίως.  

Sarah Jessica Parker: Είναι η βασίλισσα των κότσων και θυμόμαστε τις καλύτερες εμφανίσεις της

Η διάσημη ηθοποιός, πέρα από το γεγονός ότι της πηγαίνουν πολύ οι συγκεκριμένοι κότσοι, τους επιλέγει γιατί της προσφέρουν νεανική όψη και κομψότητα. Επειδή, το μαλλί μαζεύεται ψηλά και είναι αρκετά σφιχτό, είναι σα να δημιουργείται ένα φυσικό λίφτινγκ προσώπου που χαρίζει ανόρθωση βλέμματος και ζυγωματικών. Επιπλέον, το τραβηγμένο και μαζεμένο μαλλί προσφέρει στο πρόσωπό σας μείωση ρυτίδων και γραμμών, όπως αυτές του κούτελου.  

Η Sarah Jessica Parker επιλέγει να κάνει κάποιες μικρές αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, χωρίς να οδηγείται σε αλλοίωση των χαρακτηριστικών της και σε κρύψιμο της ηλικίας της. Έτσι, προτιμά να βρίσκει τρόπους να μειώνει τα σημάδια του χρόνου πιο φυσικά από το πρόσωπό της. Οι ψηλοί και σφιχτοί κότσοι είναι μια τέτοια λύση.  

Ακόμα, η ηθοποιός αγαπά τα γκρίζα μαλλιά της και πολλές φορές επιλέγει να εμφανιστεί με αυτά κάνοντας μια προσπάθεια να τα “κανονικοποιήσει” και να τα συνηθίσει το κοινό. Τελευταίο trend σχετικά με αυτό που έχει υιοθετήσει η ηθοποιός είναι τα Herringbone Highlights. Στην συγκεκριμένη τάση, διατηρούμε τη φυσική βάση του μαλλιού που μπορεί να είναι το γκρι και πάνω σε αυτήν δημιουργούνται ξανθές και καστανές ανταύγειες για ένα φυσικό αποτέλεσμα.  Sarah Jessica Parker: Είναι η βασίλισσα των κότσων και θυμόμαστε τις καλύτερες εμφανίσεις της

Έτσι, τρία χρώματα, το γκρι, το καστανό και το ξανθό μπλέκονται μαζί και δημιουργούν ένα πλέγμα και ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ενώ, εάν δεν είστε εντελώς γκριζομάλλες και απλά έχετε κάποιες τούφες γκρι και άλλες για παράδειγμα καστανές, τότε προστίθενται κυρίως ξανθές ανταύγειες. Το εν λόγω trend είναι αγαπημένη επιλογή πολλών ακόμα διάσημων γυναικών, όπως της Jennifer Aniston και της Gwyneth Paltrow.  

Δείτε την Sarah Jessica Parker σε κάποιες διαχρονικές εμφανίσεις της με άλλους τύπους κότσων που της πηγαίνουν πολύ: 

Οι συγκεκριμένοι κότσοι δεν είναι απόλυτα τα slicked-back που συζητάμε, αλλά και πάλι μας δίνουν τα κατάλληλα ερεθίσματα και την απαραίτητη έμπνευση για την επόμενη εμφάνισή μας. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Μπορεί και οι εν λόγω κότσοι να σας φαίνονται ψηλοί, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό των slicked-back, που επιλέγει πλέον η Sarah Jessica Parker είναι ότι είναι πολύ λεπτοί και διακριτικοί, χαρίζοντάς, έτσι, το απόλυτο και κομψό αποτέλεσμα.

Σε Gala 

Σε λανσάρισμα σειράς ρούχων 

Στην κηδεία του Alexander McQueen   

Για τις ανάγκες του Sex and The City

 

Σε βραβεία

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]