Sexture: Το μυστικό για εντυπωσιακά μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Το Sexture είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τα μαλλιά σας να εντυπωσιάσουν φέτος, αφού το φετινό καλοκαίρι βλέπουμε, πέρα από το μήκος και το χτένισμα, σημαντικό ρόλο να έχει η υφή στα μαλλιά μας, η οποία επιτάσσει ιδιαίτερη λάμψη. Το Sexture προέρχεται από τις λέξεις “Sexy” + “Tenture” και σημαίνει σέξι υφή και είναι η τεχνική που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες μαλλιών για να δημιουργήσουν τα πιο απίστευτα και εντυπωσιακά στυλ μαλλιών, τα οποία είναι και αρκετά σέξι.

Οι celebrities που έχουν υιοθετήσει και λατρέψει ιδιαίτερα το Sexture είναι οι αδερφές Kardashian.

Kim Kardashian με Sexture

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Sexture, σε αντίθεση με τα άλλα στυλ μαλλιών που κυριαρχούν, όπως είναι τα sleek χτενίσματα, τα επιμελώς-ατημέλητα updos, τα εντελώς ίσια μαλλιά ή τα έντονα σπαστά είναι πως εκτός από εντυπωσιακό και σέξι, είναι και αρκετά χαλαρό και μπορεί να είναι το τέλειο look για τη δουλειά σας, για μια έξοδο, είτε ακόμα και για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Με λίγα λόγια, συνδυάζει όσα θέλουμε να βλέπουμε και να νιώθουμε το καλοκαίρι, ενώ είναι αρκετά κοντά με το beach wave look, αφού και τα δύο styles έχουν έντονες υφές και χαλαρά κυματιστά μαλλιά.

Γιατί το Sexture ξεχωρίζει;

Khloe Kardashian με sexture

Το Sexture ξεχωρίζει, γιατί είναι φρέσκο, άνετο και μακριά από τα στυλιζαρισμένα χτενίσματα, που έτσι κι αλλιώς αποφεύγουμε το καλοκαίρι. Επιπλέον, ταιριάζει τέλεια με όλους τους τύπους μαλλιών, από σπαστά και μπούκλες έως και τα πιο ίσια μαλλιά. Αφού, για όλες τις περιπτώσεις προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν και παραπάνω. Το μόνο που διαφέρει από τύπο μαλλιού σε τύπο είναι η εκτέλεση για να πετύχετε τα κύματα.

Το μυστικό για να επιτευχθεί το look αυτό είναι η υφή. Μια κύρια συμβουλή για να πετύχετε το παραπάνω στυλ μαλλιών είναι να μην υπερφορτώνετε τα μαλλιά σας με προϊόντα, για να πετύχετε το wave look, αφού μερικές φορές η χρήση πολλών και διαφορετικών προϊόντων μπορεί να είναι τόσο κακή όσο η μη χρήση κανενός. Καθώς, αν χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα που δε γνωρίζετε, είναι πιθανόν τα μαλλιά σας να βαραίνουν, να χαλαρώνουν και να υφίστανται υπερβολική επεξεργασία.

Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχει το Sexture είναι να προσθέσετε, αρχικά, όγκο και υφή στα μαλλιά σας χωρίς να βασίζεστε σε υπερβολικά προϊόντα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη δημιουργία διαφορετικών σχημάτων στα μαλλιά, όπως τα layers, ενώ κύριος στόχος σας είναι να δημιουργήσετε κυματιστά μαλλιά. Το beach wave, για παράδειγμα, είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να δώσετε διάσταση, υφή και όγκο στα μαλλιά σας και να πετύχετε το παραπάνω αποτέλεσμα.

Πώς μπορείτε να το πετύχετε;

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε το Sexture είναι τα σπαστά-κυματιστά μαλλιά. Ο ιδανικότερος τρόπος για να τα πετύχετε αυτά είναι ένα texture spray. Και επειδή είναι καλοκαίρι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα salt sprays. Τα σπρέι με αλατόνερο τα είδαμε και πέρυσι, αλλά φέτος παίρνουν τη θέση που τους αξίζει και γίνονται τάση.

Άλλωστε beach waves δε μπορούν να υπάρχουν χωρίς θαλασσινό νερό και τα salt sprays είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό. Έτσι, δεν έχετε παρά να το τοποθετήσετε σε νωπά μαλλιά, να το επεξεργαστείτε με τα χέρια σας και να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφεύγετε τη θερμότητα.

Ακόμα, αφού κάνετε τα παραπάνω, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ή σε χαλαρό κότσο και να δώσετε μια νέα νότα στο στυλ σας. Αφού, το Sexture βοηθά τα μαλλιά μας να φαίνονται περισσότερα, πιο έντονα και πιο ογκώδη, αν γίνει σωστά. Μόλις τελειώσετε με το χτένισμά σας, ήρθε η ώρα να ψεκάσετε με λακ για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Sexture σε κότσο

Επιπλέον, μπορείτε να υιοθετήσετε το Sexture και σε στεγνά μαλλιά, για τις ημέρες που φαίνονται άλουστα, άλλα δε θέλετε να λουστείτε. Έτσι, ρίχνετε λίγο salt spray στα ήδη στεγνά μαλλιά σας και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Αυτό θα προσδώσει μια πιο άγρια και ιδιαίτερη υφή και στυλ στα μαλλιά σας.  Ακόμη, ένας τρόπος για να πετύχετε το Sexture είναι και τα Scandinavian Waves που κυριάρχησαν πέρυσι. 

sexture

Κλείστε το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και αποκτήστε με τη βοήθεια των ειδικώς μας το τέλειο Sexture!

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]