Τα 3 hair trends του φετινού φθινοπώρου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Τα hair trends του φετινού φθινοπώρου είναι εδώ. Γνωρίζουμε πως ακόμα είναι καλοκαίρι, αλλά ξέρουμε, επίσης, πως τα hair trends είναι απαραίτητα για εσάς που οργανώνεστε από τώρα για τον Σεπτέμβρη, ψάχνοντας το επόμενο hair look σας για το γραφείο. Τα hair trends αυτά είναι πηγή έμπνευσης και η επιστροφή μας στη δουλειά και στη γενικότερη καθημερινότητά μας μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη τη νέα σεζόν, αφού θα συνοδευτεί από στυλ και φινέτσα.

Η μη συμβατική κομψότητα είναι must μαζί με ένα πιο chic και preppy hair look.

Τα 3 hair trends του φθινοπώρου 2022

1. Wavy hair

Τα 3 hair trends του φετινού φθινοπώρου
pinterest.com

Τα σπαστά και χαλαρά μαλλιά είναι must το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο. Μάλιστα πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες τάσεις ολόκληρου του έτους. Αυτό σημαίνει, πως θα κυριαρχήσουν και το φθινόπωρο. Μια χωρίστρα στη μέση για ομοιόμορφο αποτέλεσμα είναι αρκετή για να απογειώσει τους χαλαρούς κυματισμούς και να δώσει μια πιο φυσική νότα, αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα το πρόσωπό σας.

2. Blunt Bob

Τα 3 hair trends του φετινού φθινοπώρου
pinterest.com/

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, το blunt bob είναι το πιο κομψό και μοδάτο καρέ του φετινού φθινοπώρου. Ως επί των πλείστων το blunt bob είναι αρκετά κοντό, μπορεί να φτάσει και κάτω από τα αυτιά, αλλά και πιο μακρύ ανάλογα με το τι αναζητάτε και πόσο τολμηρές είστε. Η διαφορά του blunt bob με τα υπόλοιπα looks που έχουμε δει κατά καιρούς σχετικά με το καρέ είναι ότι το πρώτο δεν έχει καθόλου layers, δηλαδή στρώσεις. Είναι πιο μονοκόμματο και ευθύ. Για να απογειωθεί το αποτέλεσμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να το συνδυάσετε με πιο σπαστό μαλλί πάλι με χωρίστρα στη μέση ή και στο πλάι για να δώσετε περισσότερη ένταση.

Το μεγάλο του πλεονέκτημα ως κούρεμα είναι ότι δε θέλει ιδιαίτερη περιποίηση και styling. Μπορείτε να το αφήσετε να στεγνώνει φυσικά και να κερδίσετε έτσι έναν πολύ ελαφρύ κυματισμό, ιδανικό για τις μέρες του γραφείου, τις βόλτες σας και γενικότερα ένα κατάλληλο χτένισμα για όλες τις ώρες της ημέρας σας.

 

3. Φιόγκοι

Τα 3 hair trends του φετινού φθινοπώρου
pinterest.com

Τα αξεσουάρ αποτελούν must-have για το φετινό καλοκαίρι στα μαλλιά μας, δημιουργώντας με αυτά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το φθινόπωρο, ωστόσο, έρχεται να προστεθεί στο look σας ένα ακόμη αξεσουάρ που δεν το είδαμε στις τάσεις του καλοκαιριού. Ο άσπρος ή μαύρος φιόγκος. Και συγκεκριμένα οι έντονοι και μεγάλοι φιόγκοι που σε καμία περίπτωση δεν περνούν ποτέ απαρατήρητοι.

Τα 3 hair trends του φετινού φθινοπώρου
pinterest.com

Τα παραπάνω hair trends είναι κάποια από αυτά που θα δούμε το φετινό φθινόπωρο. Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για να τα μάθετε όλα και να προετοιμαστείτε κατάλληλα και για αυτήν την εποχή του έτους!

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]