Τάσεις στα μαλλιά: Τα 7 Hair Trends που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Το καλοκαίρι του 2023 είναι προ των πυλών κι εμείς βρήκαμε τις τάσεις στα μαλλιά, που θα κυριαρχήσουν και θα βλέπουμε παντού. Είτε επιλέξετε να πάτε διακοπές σε κάποιο νησί, είτε επιλέξετε να μείνετε στην πόλη, το καλοκαίρι με τι υψηλές θερμοκρασίες επιτάσσει να επιλέγουμε looks, που είναι από μόνα τους εντυπωσιακά, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και θερμότητα.  

Για αυτό παρακάτω θα βρείτε 7 τάσεις στα μαλλιά που θα κυριαρχήσουν από τέλη Μαΐου, μέχρι και τον Σεπτέμβρη και θα βλέπουμε παντού τόσο τις ημέρες που θα μείνουμε στην πόλη, όσο και τις μέρες που θα απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα.  

Τάσεις στα μαλλιά: Τα 7 Hair Trends που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2023 

  1. Blunt bob 

Αρχικά, φέτος το καλοκαίρι θα κυριαρχήσουν τα μακριά μαλλιά. Ωστόσο, το συγκεκριμένο καρέ έρχεται σαν επιρροή από την Hailey Bieber, η οποία δοκίμασε και τελικά κράτησε το Blunt Bob και για αυτό το λόγο έγινε και μία από τάσεις στα μαλλιά το φετινό καλοκαίρι.  

To Blunt Bob είναι ένα καρέ, που βρίσκεται ανάμεσα στο κοντό και στο μακρύ, είναι ένα μήκος και φτάνει μέχρι το πηγούνι. Γενικότερα, να θυμάστε πως φέτος το καλοκαίρι θα δούμε απλά χτενίσματα και θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυσικότητα και στη λάμψη. Για αυτό, αν σκέφτεστε να κοντύνετε τα μαλλιά σας, το Blunt Bob είναι μονόδρομος.  

Το Blunt Bob είναι μέσα στις τάσεις στα μαλλιά το καλοκαίρι του 2023, γιατί είναι αυτό που ξεχωρίζει και διαφέρει από τα υπόλοιπα καρέ, προσδίδοντας λάμψη και φυσικότητα σε όλα τα μαλλιά.  

Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο καρέ ενδείκνυται, επίσης, και για ίσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά, αφού το εν λόγω κούρεμα, που φτάνει μέχρι το πηγούνι είναι πολύ εντυπωσιακό σε όλες τις μορφές και τις υφές μαλλιών.  

Blunt bob τάσεις στα μαλλιά Blunt Bob

2. ‘90s Blowouts 

Τα ‘90s κυριάρχησαν και την περυσινή χρονιά, ενώ φέτος το καλοκαίρι επιστρέφουν, επίσης. Έτσι, αφού τα μακριά μαλλιά κυριαρχούν φέτος, το καλοκαίρι του 2023 επιστρέφει στις τάσεις στα μαλλιά, το πιο iconic χτένισμα της τότε εποχής, τα ‘90s Blowouts. 

Το κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου χτενίσματος είναι τα πολύ μακριά μαλλιά, τα οποία είναι σπαστά. Το σπάσιμο αυτό των μαλλιών έχει επιτευχθεί με τα αγαπημένα ρόλει, τα οποία έχουμε καιρό να χρησιμοποιήσουμε, ωστόσο φαίνεται πως μαζί με τη δεκαετία του 90 επιστρέφουν κι αυτά.  

Το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει το συγκεκριμένο χτένισμα εξαρτάται από την τεχνική και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε για να το δημιουργήσετε. Σίγουρα, δεν είναι ένα χτένισμα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι, ωστόσο είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό για τις εμφανίσεις σας. Για αυτό και το ιδανικό είναι να κλείσετε το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon, για να απογειώσετε το παραπάνω στυλ και να σας κρατήσει όλη μέρα, όπου κι αν πάτε. '90s blowouts

3. Μακριά μαλλιά με layers 

Με τα μακριά μαλλιά να αποτελούν την απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 2023, θεωρούμε πως το κούρεμα που θα δούμε περισσότερο να κυριαρχεί είναι τα μακριά μαλλιά με πολλά layers. Άλλωστε, τα layers είναι το στυλ που έχουμε αγαπήσει και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε, αφού προσφέρουν όγκο, στυλ, τύπο και προσωπικότητα στο χτένισμα.  

Για να απογειώσετε το αποτέλεσμα, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε την τεχνική σε σχήμα «C», όπου θα ξεκινήσετε με πιο κοντά μπροστινά layers και θα αυξήσετε το μήκος των layers, καθώς συνεχίζετε προς τα πίσω. Η συγκεκριμένη τεχνική ενδείκνυται για πιο λεπτά μαλλιά. Τα μακριά layers μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ένα balayage για να δώσουν στο χρώμα περισσότερη διάσταση και στο μαλλί την ψευδαίσθηση περισσότερης κίνησης. 

Μακριά μαλλιά με layers 

4. Butter Balayage 

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας balayage του φετινού καλοκαιριού είναι το Butter. Το Butter Balayage είναι μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση που θυμίζει την τάση του «Rich Blonde», που κυριάρχησε πέρυσι. Το Butter Balayage περιλαμβάνει ζεστούς χρυσαφί τόνους και τόνους στην απόχρωση του βουτύρου, και λαμπερές ανταύγειες στην απόχρωση της καστανής ζάχαρης.  

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές αποχρώσεις που θα δούμε στις τάσεις στα μαλλιά το 2023 και προάγει την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών. Αυτή η υπέροχη τάση μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους τύπους και τα χρώματα μαλλιών, με έμφαση στη λάμψη. Τα καστανά μαλλιά μπορούν, επίσης, να μεταμορφωθούν με την απόχρωση Butter Balayage και να κερδίσουν μια πιο λαμπερή και φωτεινή όψη. Μια τέτοια εκδοχή του καστανού Butter Balayage θα δούμε παρακάτω.   

Butter Balayage 

5. Φυσική υφή 

H φυσική υφή και η φυσική όψη θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2023 στις τάσεις στα μαλλιά. Έτσι, αν δε θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας ή να πειραματιστείτε με αυτά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί το φετινό καλοκαίρι αγαπάει και αγκαλιάζει τη φυσικότητα.  

Κοντά ή μακριά, ξανθά ή μελαχρινά, αν δε θέλετε να πειραματιστείτε με το χρώμα και το χτένισμά σας, το φετινό καλοκαίρι σας ανήκει! 

Φυσική υφή 

 6. Soft Girl Brown 

Η απάντηση στο ξανθό Butter Balayage για τις μελαχρινές είναι αυτό το look. Πέρυσι το καλοκαίρι στις τάσεις στα μαλλιά, το χρώμα που κυριάρχησε και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο ήταν το καστανό. Φέτος, ωστόσο, η προτίμηση στα ξανθά μαλλιά είναι έκδηλη. Ωστόσο, αν είστε μελαχρινή και φοβάστε να επιλέξετε κάτι πολύ πιο ξανθό, αλλά θέλετε να ανοίξετε τα μαλλιά σας, τότε το Soft Girl Brown είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.  

Το Soft Girl Brown είναι μια υπέροχη φυσική απόχρωση, που κυμαίνεται από ανοιχτό έως μεσαίου τύπου καστανό και προάγει τους φυσικούς μελαχρινούς/καφέ τόνους. Αυτή η τάση εστιάζει σε πιο ζεστούς προς ουδέτερους τόνους του καφέ. Το συγκεκριμένο καστανό φλερτάρει με το ξανθό σε ουδετερότητα και είναι η τέλεια επιλογή, σε περίπτωση που αγαπάτε να ακολουθείτε τις τάσεις, αλλά είστε ορκισμένες καστανομάλλες.   

Soft Girl Brown

7. Αλογοουρές 

Οι αλογοουρές είναι το χτένισμα του 2023 κι έτσι δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις στα μαλλιά του φετινού καλοκαιριού. Άλλωστε, και πέρυσι κυριάρχησαν, έτσι και φέτος κυριαρχούν πολλές και διαφορετικές αλογοουρές, ανάλογα με το τι προτιμάτε και τι σας πηγαίνει καλύτερα. Το μόνο που είναι αναγκαστικό στις φετινές αλογοουρές είναι το μακριά μαλλιά, αυτό επιτάσσουν οι τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2023 κι αυτό σας προτείνουμε κι εμείς.  

 

 

Αλογοουρά

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και δημιουργήστε μαζί με τους έμπειρους ειδικούς μας το απόλυτο χτένισμα για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με στυλ και κομψότητα.  

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]