Τατουάζ φρυδιών: Η τεχνική που θα απογειώσει το βλέμμα σας!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Τατουάζ φρυδιών: Ο καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε το βλέμμα σας μόνο στο Vasal Beauty Salon!

Το Τατουάζ φρυδιών, είναι πλέον ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Είναι γεγονός πως τα φρύδια αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για μια ολοκληρωμένη και περιποιημένη εμφάνιση και ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Στα 90s, τα υπερβολικά λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια ήταν must. Πλέον, όσο πιο πυκνά και πλούσια είναι τόσο πιο hot καθώς κάνουν πιο νεανική την όψη και δίνουν ένταση στο βλέμμα.

Ωστόσο, τα λάθη στον σχηματισμό ακόμα και πιθανές ασθένειες, μπορούν να αποτελέσουν αιτίες για την απώλεια μεγάλου μέρος των τριχών. Αυτό πιθανότατα σας δυσκολεύει καθώς αδυνατείτε να τα τιθασεύσετε και να αποκτήσετε το επιθυμητό σχήμα που θα πλαισιώσει μοναδικά το πρόσωπό σας.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι καλοσχηματισμένα πυκνά φρύδια με απόλυτη γεωμετρία. Γι’ αυτό το Τατουάζ φρυδιών, προσφέρει απλόχερα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Tατουάζ φρυδιών-η νέα τεχνική

Τι είναι το Τατουάζ φρυδιών και ποια είναι η διαδικασία;

Προτού μπείτε στην διαδικασία να κάνετε Τατουάζ φρυδιών, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο σχήμα θα σας ικανοποιούσε. Ένας από τους βασικούς λόγους για να το προτιμήσετε, έναντι άλλων μεθόδων, είναι γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει έως και 5 χρόνια πράγμα που σημαίνει ότι θα πάψει να σας προβληματίζει η εμφάνισή τους.

Αρχικά, οι ειδικοί θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για την διαδικασία, όλα τα βήματα, τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Στη συνέχεια, επιλέγετε τα χρώματα που επιθυμείτε και σας ταιριάζουν και τα οποια δοκιμάζονται στο εσωτερικό του χεριού (patch test) ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας προκαλέσουν κάποια ανεπιθύμητη αλλεργία.

Έπειτα, γίνεται ο σχεδιασμός με μολύβι και ξεκινά η εφαρμογή. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, εφαρμόζεται τοπικά αντιβιοτική κρέμα για να αποφευχθούν μολύνσεις και ερεθισμοί. Τέλος, θα λάβετε συγκεκριμένες οδηγίες για την αποθεραπεία ώστε να ολοκληρωθεί σωστά και με απόλυτη ασφάλεια η μικροχρωμάτωση.

Τατουάζ φρυδιών: Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο σχήμα και χρώμα και τι πρέπει να προσέξετε;

Η βασικότερη συμβουλή, είναι να παραμείνει στεγνή και ενυδατωμένη η περιοχή όπου έχει πραγματοποιηθεί το τατουάζ. Τις πρώτες ημέρες, τα φρύδια σας θα φαίνονται αρκετά πιο σκούρα λόγω των χρωστικών. Ωστόσο, με την πάροδο των ημερών το χρώμα θα απαλύνεται και θα γίνεται πιο φυσικό.

Στόχος, είναι να σχεδιαστούν τα φρύδια με τέτοιο τρόπο, ώστε να «δέσουν» αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να μην φαίνονται σαν «ξένο» κομμάτι.

Αυτό σημαίνει, πως αν για παράδειγμα έχετε ένα πρόσωπο με γωνίες, τα φρύδια με στρογγυλεμένο τόξο θα σας ταιριάξουν μοναδικά. Αντιθέτως, αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, τα φρύδια με έντονη γωνία στο τόξο θα εξισορροπήσουν τις καμπύλες. Αν πάλι έχετε μακρόστενο πρόσωπο, τα πιο κοντά και λεπτά φρύδια θα προσδώσουν αρμονία στα χαρακτηριστικά σας.

Ακόμη, ο τύπος δέρματος, επηρεάζει σημαντικά το πως θα αποτυπωθεί το χρώμα που θα επιλέξετε, πόσο διάστημα θα χρειαστεί για την οριστική επούλωση αλλά και πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές, το 40-50% του χρώματος απαλύνεται και φαίνεται πιο αχνό εντός του πρώτου μήνα.

Τατουάζ φρυδιών-φυσικό και αρμονικό σχήμα

Το σημαντικότερο δε, είναι ότι ακόμα κι αν δεν σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα, με τις κατάλληλες μεθόδους, μπορείτε να το επιδιορθώσετε. Μια δεύτερη συνεδρία λοιπόν κρίνεται απαραίτητη μετά από έναν μήνα, ώστε να πραγματοποιήσετε πιθανές αλλαγές σε περίπτωση που επιθυμείτε πιο έντονο ή πιο διακριτικό χρώμα και σχήμα.

Τα φρύδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι όλων των εκφράσεων, χαράς, θυμού, απογοήτευσης, έκπληξης πιο πολύ και από το ίδιο το βλέμμα. Η επαναδημιουργία των φρυδιών με τατουάζ, ανανεώνει την όψη σας και κάνει τα χαρακτηριστικά σας πιο ανοδικά προσδίδοντας ένα εφέ botox.

Θα πρέπει να επιλέξετε το σχήμα που σκιαγραφεί την προσωπικότητά σας και τον χαρακτήρα σας και που μοιάζει απόλυτα φυσικό σε εσάς, καθώς το σχήμα που πιθανόν σας κέντρισε το ενδιαφέρον ενδεχομένως να μην ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο.

Γι’ αυτό, σε όλη την διαδικασία, θα πρέπει να έχετε στο πλευρό σας ειδικούς του Vasal Beauty Salon που θα σας κατευθύνουν προς το σωστό και ιδανικό αποτέλεσμα που θα προσφέρει αρμονία στα χαρακτηριστικά σας και θα δώσει χρώμα στον καμβά του προσώπου σας.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να δοκιμάσετε το τατουάζ φρυδιών και να ανανεώσετε θεαματικά το βλέμμα και την εμφάνισή σας.

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]