Στρογγυλό Πρόσωπο: 5 hair looks ιδανικά για εσάς

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Για πολλές γυναίκες το στρογγυλό πρόσωπο αποτελεί ένα πρόβλημα για το πώς να φτιάξουν ή να κουρέψουν τα μαλλιά τους. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν πρέπει να σας απασχολεί πραγματικά, καθώς υπάρχουν πληθώρα κουρεμάτων και χτενισμάτων ιδανικά για κάθε πρόσωπο, στυλ, μήκος και τύπο μαλλιού.

Έτσι, δεν έχει πάντα σημασία τι κυριαρχεί στις τάσεις. Αυτό που πρέπει πάντα να προσέχουμε είναι να ταιριάζει το εκάστοτε αποτέλεσμα στο πρόσωπο και το στυλ μας. Δεν έχει σημασία, εάν προτιμάτε layers, φράντζα, αφέλειες ή οτιδήποτε άλλο κυριαρχεί στα trends, αφού στην πραγματικότητα πρέπει πάντα να βεβαιώνεστε ότι ταιριάζει σε εσάς. Ο μόνος που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό είναι ο αγαπημένος σας κομμωτής.

Τι hair look ταιριάζει σε ένα στρογγυλό πρόσωπο;

Το μήκος και το πλάτος σε ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι παρόμοιο, ενώ το πρόσωπο στενεύει στο πηγούνι. Για να σας ταιριάζει ένα hair look πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει απόλυτα σε εσάς και στο στρογγυλό σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι το κούρεμά σας πρέπει να δημιουργεί γωνίες και ένα πλαίσιο γύρω από το κεφάλι σας αγκαλιάζοντάς το περιμετρικά, για να το επιμηκύνετε με αυτόν τον τρόπο.

Ένας γενικός κανόνας είναι ότι ως επί των πλείστων, ένα στρογγυλό πρόσωπο χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μπούκλες για να δώσει αυτό το καθοδικό αποτέλεσμα και να μην φαίνεται τόσο στρογγυλό όσο είναι. Αλλά όπως είπαμε αυτός είναι ο γενικός κανόνας. Αφού, είναι πολύ πιθανό και μπορεί να σας ταιριάξει ένα καρέ look με πολλά layers για όγκο και επιπλέον σχήμα.

Επίσης, μια γυναίκα με στρογγυλό πρόσωπο μπορεί να δοκιμάσει και ένα pixie look ή ένα κούρεμα με έντονα layers που δίνουν ένταση και όγκο στο πρόσωπό σας ή και μακριές αφέλειες για να μειώσετε τον όγκο από το πάνω μέρος του προσώπου σας και να ελαττώσετε το στρογγυλό σχήμα του προσώπου σας. Σχετικά με τη χωρίστρα σας, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα προτιμήστε να την κάνετε στο πλάι.

5 διαφορετικά κουρέματα ιδανικά για εσάς με στρογγυλό πρόσωπο από 5 διαφορετικές διάσημες κυρίες

Στρογγυλό Πρόσωπο: 5 hair looks ιδανικά για εσάς
pinterest.com / Emma Stone
Στρογγυλό Πρόσωπο: 5 hair looks ιδανικά για εσάς
pinterest.com / Selena Gomez
Στρογγυλό Πρόσωπο: 5 hair looks ιδανικά για εσάς
pinterest.com / Michelle Williams
Στρογγυλό Πρόσωπο: 5 hair looks ιδανικά για εσάς
pinterest.com/ Chrissy Teigen
Στρογγυλό Πρόσωπο: 5 hair looks ιδανικά για εσάς
pinterest.com/ Miranda Kerr

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και κάντε την αλλαγή που χρειάζεστε για το καλοκαίρι! Οι ειδικοί μας γνωρίζουν πολύ καλά τι πραγματικά ταιριάζει σε εσάς και στο πρόσωπό σας και θα σας συμβουλέψουν κατάλληλα!

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]