Color services

Στα VASAL Beauty Salon βρίσκουμε μαζί το χρώμα που θα ταιριάξει απόλυτα στα χαρακτηριστικά σας και θα τονίσει τα δυνατά σας σημεία. Ανανεώστε την εμφάνισή σας επιλέγοντας την ιδανική τεχνική για εσάς!

Ανανεώστε το χρώμα των μαλλιών σας  και απογειώστε την εμφάνισή σας επιλέγοντας την κατάλληλη τεχνική έχοντας στο πλευρό σας του color experts του Vasal Beauty Salon.

Freelights

Τα freelights είναι η τεχνική εκείνη στα μαλλιά που δημιουργεί μια αίσθηση φυσικού ξανοίγματος από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας το ελεύθερο φως 

Στην πραγματικότητα τα freelights είναι ελεύθερες ανταύγειες μονάχα στο πάνω μέρος του κεφαλιού που μπορούν να ανοίξουν και από τον ήλιο 

Όλοι οι beauty addicts υποστηρίζουν πως τα freelights είναι το νέο balayage και έρχεται να γίνει χωρίς δεύτερες σκέψεις η νέα τάση για το καλοκαίρι του 2022.  

Ποια είναι η σωστή βάση στα μαλλιά για το freelights; 

Στον πολυχώρο Vasal Beauty Salon, η καλύτερη βάση για τα freelights είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Ωστόσο, ακόμη και αν είναι βαμμένα ή ανταύγειες, ο έμπειρος haircolorist θα σας καθοδήγησει 

Τα freelights είναι μια αρκετά εξειδικευμένη τεχνική και χρειάζεται πρωτίστως ένα τεστ διάγνωσης από έναν έμπειρο κομμωτή. 

Ποιο είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί; 

Η συγκεκριμένη τεχνική μαλλιών στη βαφή προσδίδει μια αίσθηση φωτεινότητας και χρυσού ηλιόλουστου αποτελέσματος 

Θα έλεγε κανείς πως τα freelights θυμίζουν πολλή ελεύθερες και διαβαθισμένες ανταύγειες χωρίς όμως να βάζει ο haircolorist όρια σε αυτές. Αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία αυτής της τεχνικής. 

Προκειμένου να είναι σωστό και άρτιο το αποτέλεσμα, απαιτείται εμπειρία και δημιουργικότητα. Οι έμπειροι κομμωτές του πολυχώρου Vasal Beauty Salon είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη 

Ένα είναι σίγουρο: Η τάση των freelights ήρθε για να μείνει και μαντεύουμε πως ακόμη και το καλοκαίρι του 2023 όλες θα θέλουν να το υιοθετήσουν 

Babylights

Η νέα τάση στις τεχνικές χρώματος των μαλλιών είναι τα babylights και είναι η απόλυτη καλοκαιρινή αλλαγή. 

Ήδη στα social media φαίνεται να έχουν λατρέψει τη συγκεκριμένη τεχνική και πρωταγωνιστεί στο Instagram. Φωτίστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας μέσω της μοναδικής αυτής τεχνικής.  

Ποια ειναι η διαδικασία της τεχνικής των babylights  

Η διαδικασία δημιουργίας babylights ξεκινάνε από τη χωρίστρα και απλώνονται στις άκρες. Στη συνέχεια, ο ειδικός κομμωτής τυλίγει μικρές τούφες με αλουμινόχαρτα, όπψς γίνεται και στις ανταύγειες. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που επιλέγει το τμήμα των μαλλιών που θα βάψει, αφού στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα φυσικό και ταυτόχρονα ανέμελο αποτέλεσμα.  

Οι ανταύγειες των babylights απλώνονται γύρω από τη χωρίστρα και στις άκρες. Ο κομμωτής τυλίγει ελάχιστες τρίχες από τα μαλλιά σε αλουμινόχαρτα με τη βαφή και περιμένει για λίγη ώρα, όπως γίνεται και με τις κανονικές ανταύγειες. Οι τούφες επιλέγονται τυχαία και έτσι δημιουργείται ένα αποτέλεσμα φυσικό και ανέμελο! 

Τα babylights αφορουν την τοποθέτηση αλουμινόχαρτων στα μαλλιά. Ταιριάζει απόλυτα σε ίσια και σε σπαστά μαλλιά αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το σχήμα.  

Kάποιοι θα έλεγαν πως θυμίζει τον τρόπου που ξανοίγουν τα μαλλιά όταν είμαστε παιδιά.  

Σε ποια χρώματα μαλλιών ταιριάζουν περισσότερο τα babylights; 

Aν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν καστανά μαλλιά και θέλετε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας τότε επιλέξτε χωρίς δεύτερες σκέψεις τα babylights. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις ξανθιές αποχρώσεις τότε σου ταιριάζουν babylights με αποχρώσεις καστανου. 

Τα καραμελένια babylights είναι ιδανικά για τις επιδερμίδες μεσαίου τόνου ενώ στα σκούρα καστανα μαλλιά ταιριάζουν οι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.    

Το σκούρο μελί στα μοναδικά babylights θα γίνει πρωταγωνιστής και δικαίως.  

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής; 

Αρχικά, χαρακτηρίζεσαι ως μια πιο low maintenance τεχνική αφού δε χρειάζεται συνεχόμενες επισκέψεις στο κομμωτήριο.  Όσο και αν μεγαλώνει η ρίζα των μαλλιών, τόσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα στα babylights σας.  

Αποκτήστε ένα messy hair look!  

babylights
decoloration

Decolaration

Η τεχνική μαλλιών Decoloration στον κομψό πολυχώρο του Vasal Beauty Salon στον Άλιμο έχει ως στόχο των χρωματισμό των μαλλιών. 

Στον μαγικό κόσμο της κομμωτικής θα έλεγε κανείς πως το decoloration στα μαλλιά αφορά τη διαδικασία αποχρωματισμού στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπερδεύουν τη συγκεκριμένη τεχνική με το decapage (Ντεκαπάζ). To Ντεκαπάζ ξανοίγει το ήδη βαμμένο μαλλί μέσω ενός ειδικού μείγματος.

Με αυτόν τον τρόπο “καθαρίζει” το χρώμα που έχουν υποστεί στο παρελθόν τα μαλλιά σας.

Επίσης, πραγματοποιεί με κάποιον τρόπο ένα είδος peeling προκειμένου να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας 

Το decoloration έχει την ικανότητα να αφαιρέσει μια μόνιμη ή μια ημιμόνιμη βαφή στα μαλλιά σας και είναι απολύτως ασφαλες.

Μάλιστα, δεν επηρεάζει καθόλου τα φυσικά χρωμομόρια των μαλλιών σας 

Balayage

Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας αλλά δεν γνωρίζετε τι σας ταιριάζει; Προτού αλλάξετε ριζικά το χρώμα σας, δοκιμάστε την τεχνική του balayage καθώς δεν απέχει από τα φυσικά σας χρώματα .

Τι είναι το Balayage; 

Πρόκειται για μια τεχνική που διατηρεί το φυσικό χρώμα των μαλλιών στις ρίζες «ξανοίγοντας» κυρίως τις άκρες. Δίνει την εικόνα σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά φυσικά από τον ήλιο.   

Ποια είναι η διαφορά του Balayage από τις Ανταύγειες; 

Το Balayage, δεν ξεκινά από τις ρίζες των μαλλιών σε αντίθεση με τις κλασσικές ανταύγειες. 

Επίσης, πραγματοποιείται με ποιο ατημέλητο τρόπο δημιουργώντας ένα natural look. Το μαγικό με την τεχνική του μπαλαγιάζ είναι ότι δεν μπορεί να διακρίνει κάποιος από που ξεκινάει η βαφή καθώς το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. 

Παράλληλα, συντηρείτε πολύ πιο εύκολα από τις ανταύγειες καθώς δεν χρειάζεται μηνιαία ανανέωση και όσο μακραίνουν τα μαλλιά το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.  

Ποια είναι η διαφορά του Ombre με το Balayage; 

Μπορεί να μοιάζουν οπτικά όμως η τεχνική είναι διαφορετική. Στο ombre, δίνεται έμφαση στην αντίθεση δυο βασικών χρωμάτων.  

Υπάρχει έντονη διαφορά στις ρίζες και στις άκρες αλλά το αποτέλεσμα «σβήνει» στην μέση. Αντίθετα, στο Balayage ο στόχος είναι η τέλεια αρμονία και ισορροπία ώστε η βαφή να είναι κοντά στο φυσικό σας χρώμα χωρίς να είναι έντονη η διαφορά.  

Πώς  πραγματοποιείται το Balayage

Ο κομμωτής σας θα επιλέξει ποια τεχνική θα ακολουθήσει και αν θα χρησιμοποιήσει πινέλο, χτένα ή τα χέρια του για να εφαρμόσει την βαφή.  

 Οι κινήσεις είναι κοφτές και ελεύθερες ώστε να επιτευχθεί ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.  

Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, τότε το Balayage είναι η τεχνική που θα λατρέψετε δίχως να αλλάξετε ριζικά το χρώμα σας, θα σας ανανεώσει και θα φωτίσει το πρόσωπό σας.  

Είστε έτοιμες να το δοκιμάσετε; 

Ρεφλέ

Το ρεφλέ στα μαλλιά έπειτα από μια βαφή είναι από τα πιο βασικά βήματα για να πετύχετε το χρώμα που επιθυμείτε.

Στην ουσία, είναι η απόχρωση που δίνει το βασικό χρώμα της βαφής σας.  

Στόχος του ρεφλέ, είναι να αποχρωματίσει τις κοκκινωπές και πορτοκαλί αποχρώσεις και να δώσει στα μαλλιά σας πιο σαντρέ, φυσική και όμορφη όψη.  

Είναι εντελώς ακίνδυνο καθώς ανανεώνει το χρώμα που έχει ξεθωριάσει, δίνει ζωντάνια και λάμψη και κυρίως δεν λειτουργεί σαν βαφή. 

Αν έχετε πρόσφατα ανοίξει τα μαλλιά σας, το ρεφλέ θα δώσει ζωντάνια στο χρώμα σας και θα προλάβει το ξεθώριασμα και θα εξαλείψει ήδη υπάρχοντες κίτρινους τόνους.  

Το ρεφλέ είναι μια τεχνική εργασία που είναι ευρύτατα διαδεδομένη έπειτα από χρώματα όπως το κόκκινο, το βυσσινί, το μπορντό, το μωβ, το χάλκινο αλλά και μετά από ξανθά χρώματα, όπως το σαντρέ και το ντορέ.  

Μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε μαλλιά που είναι όλα βαμμένα, είτε σε μαλλιά που έχουν εν μέρει βαφή, όπως ανταύγειες, balayage, ombre 

Ρεφλέ στα μαλλιά: Πότε μπορεί να γίνει; 

Mπορείτε να πραγματοποιήσετε την διαδικασία αμέσως μετά από την βαφή σας ή σε 3 εβδομάδες, κατά προσέγγιση, το διάστημα που θα αρχίσει να ξεθωριάζει το χρώμα.  

Για να αποφύγετε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να επισκεφτείτε το κομμωτήριο και να αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών. Ο κομμωτής σας θα δημιουργήσει τον κατάλληλο συνδυασμό ώστε να φέρετε στην επιφάνεια το χρώμα που επιθυμείτε.  

Με απαλό μασάζ θα εφαρμόσει το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας και θα το αφήσει να δράσει για 15 λεπτά.

Έπειτα, ακολουθεί η περιποίηση και το hairstyle ενώ στον καθρέφτη θα αντικρύσετε το ανανεωμένο και φρέσκο χρώμα των μαλλιών σας. 

Ανταύγειες

Οι ανταύγειες μπορούν να στολίσουν τα μαλλιά σας εξίσου όμορφα με τις άλλες τεχνικές!

Μην ξεχνάτε πως αποτελούν βάση πολλών από τις τεχνικές στα μαλλιά που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. 

Ποια είναι η διαδικασία για τις ανταύγειες 

 Αρχικά, ο έμπειρος hair colorist χωρίζει σε μικρές τούφες τα μαλλιά και στη συνέχεια τα χωρίζει σε αλουμινόχαρτο. Βέβαια, πάντα προηγείται το ντεκαπάζ προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ξάνοιγμα 

Οι ανταύγειες γίνονται πιο ανοιχτόχρωμες στα σημεία που είναι κοντά στο πρόσωπο και σκουραίνουν όσο πλησιάζουν την κορυφή του κεφαλιού 

Ποιο είναι το αποτέλεσμα που προκύπτει από αυτήν την τεχνική μαλλιών; 

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το αποτέλεσμα είναι πολυδιάστατο και το χρώμα παράλληλα αρκετά έντονο.

Οι ανταύγειες που είχε ξεκινήσει να τις υιοθετεί η αγαπημένη μας Jennifer Lopez είναι φαρδιες και εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’90/  

Αν θέλετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, τότε προτιμήστε λιγότερες αντιθέσεις στις ανταύγειες σας σε συνδυασμό με highlights και lowlights.  

Είναι το καλοκαίρι του 2022 τάση οι ανταύγειες; 

Οι fine lines ανταυγείες είναι αδιαμφισβήτητα η νέα τάση στα μαλλιάTo απόλυτο low maintenace hair look είναι εκείνο που δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Πιο συγκεκριμένα χρειάζεται για μερικά touch ups να επισκέπτεστε το κομμμωτήριο σας ανά 4-6 εβδομάδες 

Οι fine lines ανταύγειες συνδυάζουν τα εξαιρετικά λεπτά highlights και τα low lights. Έτσι, δημιουργείται η ψευδαίσθηση ενός φυσικού ξανοίγματος στα μαλλιά σας

Θα μπορούσε να τις συγκρίνει κανείς με τις Chuncky ή με τις money pieces ανταυγειες. Ωστόσο το αποτέλεσμά τους είναι ακόμη πιο ομοιόμορφο από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες 

Η Khloe Kardashian ανήκει στην κατηγορία των celebrities που προτιμούν τις ανταύγειες και πιο συγκεκριμένα τις λεπτές ξανθές

Όσο για τις έντονες φαρδιές ανταύγειες, πολλές stars του Hollywood τις έχουν επιλέξει και δεν τις αποχωρίζονται τους τελευταίους μήνες. Ανάμεσα σε αυτές είναι η Charlize Theron και η Sarah Jessica Parker. 

antaugeies

Color ID

Το color.id είναι η απόλυτη λύση για εσάς που ψάχνετε το ιδανικό αποτέλεσμα για τη βαφή των μαλλιών σας. 

Η πρωτοπόρος στον τομέα της περιποίησης και του hairstyling Wella Professionals, πέρα από μοναδικά χρώματα και τρομερά προϊόντα στον τομέα της περιποίησής μας, δημιούργησε την πιο πρωτοποριακή και σημαντική τεχνολογία για τη βαφή των μαλλιών μας.

Μετά από συνεχή και ενδελεχή έρευνα πέντε ετών από την εταιρία, η θεραπεία αυτή είναι διαθέσιμη και μπορείτε να τη δοκιμάσετε στο VASAL Beauty Salon.

Την ομάδα της Wella Professionals για το Color ID στελέχωσαν επιστήμονες, colorists, καλλιτέχνες και trend-maniacs, δηλαδή, άνθρωποι που γνωρίζουν τις τάσεις στη μόδας και τις δημιουργούν.

Όλοι συνεργάστηκαν για το καλύτερο αποτέλεσμα, αυτό, δηλαδή, που θα βάλει τέλος στα αλουμινόχαρτα στα μαλλιά μας κατά τη βαφή.  

Για το Color ID χρησιμοποιείται η τεχνολογία InvisiDivider. Η τεχνολογία InvisiDivider προστίθεται αποκλειστικά στα προϊόντα βαφής της Wella Professionals.

Τότε δημιουργείται ένα πλέγμα το οποίο λειτουργεί σαν ένα εύκαμπτο εμπόδιο που ξεχωρίζει και κρατά μακριά τα σημεία των μαλλιών με διαφορετικό χρώμα.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να τοποθετηθούν δύο χρώματα, το ένα δίπλα στο χαρτί και το άλλο από την άλλη πλευρά, χωρίς να ενώνονται και να αναμειγνύονται.

Με αυτόν τον τρόπο, το αλουμινόχαρτο αποτελεί πια παρελθόν.  

Με το Color ID και την πανίσχυρη τεχνολογία του, ο κομμωτής δημιουργεί ένα εντυπωσιακό, αρμονικό, ομοιόμορφο και τέλειο, χωρίς αντιθέσεις, έντονες διχρωμίες ή μεγάλες διαφορές.

Μια νέα χρωματική ταυτότητα μπορεί να αποκτηθεί με το Color ID κι εσείς να αποκτήσετε το χρώμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Το τέλειο ξανθό, το τέλειο κόκκινο ή το τέλειο μελαχρινό βρίσκονται μόλις ένα ραντεβού μακριά σας.  

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απολαύστε μια κορυφαία και χαλαρωτική εμπειρία, που θα σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη βαφή των μαλλιών σας, δημιουργώντας  ένα κορυφαίο αποτέλεσμα για το μαλλί σας.  

Glossing

Το glossing είναι το must-have hair trend που αξίζει να το δοκιμάσετε. Το glossing είναι η τεχνική μαλλιών που μπορεί να καλύψει τις λευκές τρίχες στο κεφάλι σας 

Το hair trend της L’Oréal Professionnel Paris σας αφορά άμεσα 

Τι είναι το glossing; 

Αφορά μια επαγγελματική υπηρεσία, η οποία συμβάλλει στο να αναδειχθεί η λάμψη των μαλλιών σας και να αναβαθμιστεί η εμφάνιση σας. Εξουδετερώνοντας κάθε χρωματική δυσχρωμία, το glossing ήρθε για να μείνει 

Πλέον τα μαλλιά σας θα έχουν μια όμορφη και υγιή όψη και ταυτόχρονα θα προσφέρει μια εις βάθος θρέψηΑυτό που χρειάζεται είναι έναν expert hair colorist που θα αναβαθμίσει το χρώμα των μαλλιών σας 

Αφεθείτε στα μαγικά χέρια των ειδικών για να αποκτήσετε ένα μαγικό look. 

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνουμε την τεχνική glossing;  

Η αλήθεια είναι πως το hair glossing ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως από την ηλικία και το χρώμα μαλλιων. Κυρίως βέβαια αφορά τις γυναίκες που θέλουν να καλύψουν τις λευκές τρίχες 

Η τεχνική αυτή είναι εμπνευσμένη από το savoir- faire και συνδυάζονται δύο τεχνολογίες: Η μία είναι η μόνιμη βαφή και στοχεύει στην κάλυψη της ρίζας 

Το δεύτερο βήμα γίνεται μέσω της Majirel και της iNOA όπου εφαρμόζεται όξινο gloss Dia light και απευθύνεται σε όλα τα μήκη μαλλιών. Έτσι, θα αναζωογονηθεί το χρώμα και θα βελτιωθεί η ποιότητα των μαλλιων. Η τρίχα θα πετύχει την μέγιστη  θρέψη της 

Είστε έτοιμες να ανανεωθείτε και να αισθανθείτε πιο φρέσκια από ποτέ; To glossing στα μαλλιά υπόσχεται ανάλαφρο αποτέλεσμα 

Πολλοί είναι οι παράγοντες εκείνοι που εμποδίζουν το δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά.

Οι λιγότερο επεμβατικές θεραπείες που εφαρμόζονται στο χώρο μας είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντι, το acne peel, η ενυδάτωση hydra original, καθώς και θεραπεία ματιών eye perfection.

Αποκλειστικά στο χώρο μας εφαρμόζεται μια νέα θεραπεία, αυτή της βαθιάς αντιγήρανσης intention juevesse. H συγκεκριμένη θεραπεία προσώπου σας χαρίζει νεανικό αποτέλεσμα, με λιγότερες ρυτίδες και δέρμα λαμπερό!

Ενέσιμες θεραπείες με το καλύτερο υλικό, juviderm, το οποίο θα βελτιώσει το πρόσωπο σας με μόλις τρείς τρόπους!

  • Μειώνει τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις
  • Αποκαθιστά το χαμένο όγκο στο πιγούνι και τα μάγουλα
  • Επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου

 

Φυσικά, μπορείτε να βρείτε και θεραπείες για όλους τους τύπους δέρματος, όπως είναι η βαθύς καθαρισμός προσώπου που θα επιταχύνει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων με μοναδικές τεχνικές μασάζ και θα απαλλάξει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα.

Freelights

Τα freelights είναι η τεχνική εκείνη στα μαλλιά που δημιουργεί μια αίσθηση φυσικού ξανοίγματος από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας το ελεύθερο φως 

 Στην πραγματικότητα τα freelights είναι ελέυθερες ανταύγειες μονάχα στο πάνω μέρος του κεφαλιού που μπορούν να ανοίξουν και από τον ήλιο 

Όλοι οι beauty addicts υποστηρίζουν πως τα freelights είναι το νέο balayage και έρχεται να γίνει χωρίς δεύτερες σκέψεις η νέα τάση για το καλοκαίρι του 2022.  

Ποια είναι η σωστή βάση στα μαλλιά για το freelights; 

Στον πολυχώρο Vasal Beauty Salon, η καλύτερη βάση για τα freelights είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Ωστόσο, ακόμη και αν είναι βαμμένα ή ανταύγειες, ο έμπειρος haircolorist θα σας καθοδήγησει 

Τα freelights είναι μια αρκετά εξειδικευμένη τεχνική και χρειάζεται πρωτίστως ένα τεστ διάγνωσης από έναν έμπειρο κομμωτή. 

Ποιο είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί; 

Η συγκεκριμένη τεχνική μαλλιών στη βαφή προσδίδει μια αίσθηση φωτεινότητας και χρυσού ηλιόλουστου αποτελέσματος 

Θα έλεγε κανείς πως τα freelights θυμίζουν πολλή ελεύθερες και διαβαθισμένες ανταύγειες χωρίς όμως να βάζει ο haircolorist όρια σε αυτές. Αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία αυτής της τεχνικής. 

Προκειμένου να είναι σωστό και άρτιο το αποτέλεσμα, απαιτείται εμπειρία και δημιουργικότητα. Οι έμπειροι κομμωτές του πολυχώρου Vasal Beauty Salon είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη 

Ένα είναι σίγουρο: Η τάση των freelights ήρθε για να μείνει και μαντεύουμε πως ακόμη και το καλοκαίρι του 2023 όλες θα θέλουν να το υιοθετήσουν 

Babylights

Η νέα τάση στις τεχνικές χρώματος των μαλλιών είναι τα babylights και είναι η απόλυτη καλοκαιρινή αλλαγή. 

Ήδη στα social media φαίνεται να έχουν λατρέψει τη συγκεκριμένη τεχνική και πρωταγωνιστεί στο Instagram. Φωτίστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας μέσω της μοναδικής αυτής τεχνικής.  

Ποια ειναι η διαδικασία της τεχνικής των babylights  

Η διαδικασία δημιουργίας babylights ξεκινάνε από τη χωρίστρα και απλώνονται στις άκρες. Στη συνέχεια, ο ειδικός κομμωτής τυλίγει μικρές τούφες με αλουμινόχαρτα, όπψς γίνεται και στις ανταύγειες. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που επιλέγει το τμήμα των μαλλιών που θα βάψει, αφού στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα φυσικό και ταυτόχρονα ανέμελο αποτέλεσμα.  

Οι ανταύγειες των babylights απλώνονται γύρω από τη χωρίστρα και στις άκρες. Ο κομμωτής τυλίγει ελάχιστες τρίχες από τα μαλλιά σε αλουμινόχαρτα με τη βαφή και περιμένει για λίγη ώρα, όπως γίνεται και με τις κανονικές ανταύγειες. Οι τούφες επιλέγονται τυχαία και έτσι δημιουργείται ένα αποτέλεσμα φυσικό και ανέμελο! 

Τα babylights αφορουν την τοποθέτηση αλουμινόχαρτων στα μαλλιά. Ταιριάζει απόλυτα σε ίσια και σε σπαστά μαλλιά αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το σχήμα.  

Kάποιοι θα έλεγαν πως θυμίζει τον τρόπου που ξανοίγουν τα μαλλιά όταν είμαστε παιδιά.  

Σε ποια χρώματα μαλλιών ταιριάζουν περισσότερο τα babylights; 

Aν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν καστανά μαλλιά και θέλετε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας τότε επιλέξτε χωρίς δεύτερες σκέψεις τα babylights. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις ξανθιές αποχρώσεις τότε σου ταιριάζουν babylights με αποχρώσεις καστανου. 

Τα καραμελένια babylights είναι ιδανικά για τις επιδερμίδες μεσαίου τόνου ενώ στα σκούρα καστανα μαλλιά ταιριάζουν οι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.    

Το σκούρο μελί στα μοναδικά babylights θα γίνει πρωταγωνιστής και δικαίως.  

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής; 

Αρχικά, χαρακτηρίζεσαι ως μια πιο low maintenance τεχνική αφού δε χρειάζεται συνεχόμενες επισκέψεις στο κομμωτήριο.  Όσο και αν μεγαλώνει η ρίζα των μαλλιών, τόσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα στα babylights σας.  

Αποκτήστε ένα messy hair look!  

Decolaration

Η τεχνική μαλλιών Decoloration στον κομψό πολυχώρο του Vasal Beauty Salon στον Άλιμο έχει ως στόχο των χρωματισμό των μαλλιών. 

Στον μαγικό κόσμο της κομμωτικής θα έλεγε κανείς πως το decoloration στα μαλλιά αφορά τη διαδικασία αποχρωματισμού στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπερδεύουν τη συγκεκριμένη τεχνική με το decapage (Ντεκαπάζ). To Ντεκαπάζ ξανοίγει το ήδη βαμμένο μαλλί μέσω ενός ειδικού μείγματος.

Με αυτόν τον τρόπο “καθαρίζει” το χρώμα που έχουν υποστεί στο παρελθόν τα μαλλιά σας.

Επίσης, πραγματοποιεί με κάποιον τρόπο ένα είδος peeling προκειμένου να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας 

Το decoloration έχει την ικανότητα να αφαιρέσει μια μόνιμη ή μια ημιμόνιμη βαφή στα μαλλιά σας και είναι απολύτως ασφαλες.

Μάλιστα, δεν επηρεάζει καθόλου τα φυσικά χρωμομόρια των μαλλιών σας 

Balayage

Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας αλλά δεν γνωρίζετε τι σας ταιριάζει; Προτού αλλάξετε ριζικά το χρώμα σας, δοκιμάστε την τεχνική του balayage καθώς δεν απέχει από τα φυσικά σας χρώματα .

Τι είναι το Balayage; 

Πρόκειται για μια τεχνική που διατηρεί το φυσικό χρώμα των μαλλιών στις ρίζες «ξανοίγοντας» κυρίως τις άκρες. Δίνει την εικόνα σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά φυσικά από τον ήλιο.   

Ποια είναι η διαφορά του Balayage από τις Ανταύγειες; 

Το Balayage, δεν ξεκινά από τις ρίζες των μαλλιών σε αντίθεση με τις κλασσικές ανταύγειες. 

Επίσης, πραγματοποιείται με ποιο ατημέλητο τρόπο δημιουργώντας ένα natural look. Το μαγικό με την τεχνική του μπαλαγιάζ είναι ότι δεν μπορεί να διακρίνει κάποιος από που ξεκινάει η βαφή καθώς το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. 

Παράλληλα, συντηρείτε πολύ πιο εύκολα από τις ανταύγειες καθώς δεν χρειάζεται μηνιαία ανανέωση και όσο μακραίνουν τα μαλλιά το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.  

Ποια είναι η διαφορά του Ombre με το Balayage; 

Μπορεί να μοιάζουν οπτικά όμως η τεχνική είναι διαφορετική. Στο ombre, δίνεται έμφαση στην αντίθεση δυο βασικών χρωμάτων.  

Υπάρχει έντονη διαφορά στις ρίζες και στις άκρες αλλά το αποτέλεσμα «σβήνει» στην μέση. Αντίθετα, στο Balayage ο στόχος είναι η τέλεια αρμονία και ισορροπία ώστε η βαφή να είναι κοντά στο φυσικό σας χρώμα χωρίς να είναι έντονη η διαφορά.  

Πώς  πραγματοποιείται το Balayage

Ο κομμωτής σας θα επιλέξει ποια τεχνική θα ακολουθήσει και αν θα χρησιμοποιήσει πινέλο, χτένα ή τα χέρια του για να εφαρμόσει την βαφή.  

 Οι κινήσεις είναι κοφτές και ελεύθερες ώστε να επιτευχθεί ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.  

Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, τότε το Balayage είναι η τεχνική που θα λατρέψετε δίχως να αλλάξετε ριζικά το χρώμα σας, θα σας ανανεώσει και θα φωτίσει το πρόσωπό σας.  

Είστε έτοιμες να το δοκιμάσετε; 

Ρεφλέ

Το ρεφλέ στα μαλλιά έπειτα από μια βαφή είναι από τα πιο βασικά βήματα για να πετύχετε το χρώμα που επιθυμείτε.

Στην ουσία, είναι η απόχρωση που δίνει το βασικό χρώμα της βαφής σας.  

Στόχος του ρεφλέ, είναι να αποχρωματίσει τις κοκκινωπές και πορτοκαλί αποχρώσεις και να δώσει στα μαλλιά σας πιο σαντρέ, φυσική και όμορφη όψη.  

Είναι εντελώς ακίνδυνο καθώς ανανεώνει το χρώμα που έχει ξεθωριάσει, δίνει ζωντάνια και λάμψη και κυρίως δεν λειτουργεί σαν βαφή. 

Αν έχετε πρόσφατα ανοίξει τα μαλλιά σας, το ρεφλέ θα δώσει ζωντάνια στο χρώμα σας και θα προλάβει το ξεθώριασμα και θα εξαλείψει ήδη υπάρχοντες κίτρινους τόνους.  

Το ρεφλέ είναι μια τεχνική εργασία που είναι ευρύτατα διαδεδομένη έπειτα από χρώματα όπως το κόκκινο, το βυσσινί, το μπορντό, το μωβ, το χάλκινο αλλά και μετά από ξανθά χρώματα, όπως το σαντρέ και το ντορέ.  

Μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε μαλλιά που είναι όλα βαμμένα, είτε σε μαλλιά που έχουν εν μέρει βαφή, όπως ανταύγειες, balayage, ombre 

Ρεφλέ στα μαλλιά: Πότε μπορεί να γίνει; 

Mπορείτε να πραγματοποιήσετε την διαδικασία αμέσως μετά από την βαφή σας ή σε 3 εβδομάδες, κατά προσέγγιση, το διάστημα που θα αρχίσει να ξεθωριάζει το χρώμα.  

Για να αποφύγετε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να επισκεφτείτε το κομμωτήριο και να αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών. Ο κομμωτής σας θα δημιουργήσει τον κατάλληλο συνδυασμό ώστε να φέρετε στην επιφάνεια το χρώμα που επιθυμείτε.  

Με απαλό μασάζ θα εφαρμόσει το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας και θα το αφήσει να δράσει για 15 λεπτά.

Έπειτα, ακολουθεί η περιποίηση και το hairstyle ενώ στον καθρέφτη θα αντικρύσετε το ανανεωμένο και φρέσκο χρώμα των μαλλιών σας. 

Ανταύγειες

Οι ανταύγειες μπορούν να στολίσουν τα μαλλιά σας εξίσου όμορφα με τις άλλες τεχνικές!

Μην ξεχνάτε πως αποτελούν βάση πολλών από τις τεχνικές στα μαλλιά που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. 

Ποια είναι η διαδικασία για τις ανταύγειες 

 Αρχικά, ο έμπειρος hair colorist χωρίζει σε μικρές τούφες τα μαλλιά και στη συνέχεια τα χωρίζει σε αλουμινόχαρτο. Βέβαια, πάντα προηγείται το ντεκαπάζ προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ξάνοιγμα 

Οι ανταύγειες γίνονται πιο ανοιχτόχρωμες στα σημεία που είναι κοντά στο πρόσωπο και σκουραίνουν όσο πλησιάζουν την κορυφή του κεφαλιού 

Ποιο είναι το αποτέλεσμα που προκύπτει από αυτήν την τεχνική μαλλιών; 

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το αποτέλεσμα είναι πολυδιάστατο και το χρώμα παράλληλα αρκετά έντονο.

Οι ανταύγειες που είχε ξεκινήσει να τις υιοθετεί η αγαπημένη μας Jennifer Lopez είναι φαρδιες και εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’90/  

Αν θέλετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, τότε προτιμήστε λιγότερες αντιθέσεις στις ανταύγειες σας σε συνδυασμό με highlights και lowlights.  

Είναι το καλοκαίρι του 2022 τάση οι ανταύγειες; 

Οι fine lines ανταυγείες είναι αδιαμφισβήτητα η νέα τάση στα μαλλιάTo απόλυτο low maintenace hair look είναι εκείνο που δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Πιο συγκεκριμένα χρειάζεται για μερικά touch ups να επισκέπτεστε το κομμμωτήριο σας ανά 4-6 εβδομάδες 

Οι fine lines ανταύγειες συνδυάζουν τα εξαιρετικά λεπτά highlights και τα low lights. Έτσι, δημιουργείται η ψευδαίσθηση ενός φυσικού ξανοίγματος στα μαλλιά σας

Θα μπορούσε να τις συγκρίνει κανείς με τις Chuncky ή με τις money pieces ανταυγειες. Ωστόσο το αποτέλεσμά τους είναι ακόμη πιο ομοιόμορφο από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες 

Η Khloe Kardashian ανήκει στην κατηγορία των celebrities που προτιμούν τις ανταύγειες και πιο συγκεκριμένα τις λεπτές ξανθές

Όσο για τις έντονες φαρδιές ανταύγειες, πολλές stars του Hollywood τις έχουν επιλέξει και δεν τις αποχωρίζονται τους τελευταίους μήνες. Ανάμεσα σε αυτές είναι η Charlize Theron και η Sarah Jessica Parker. 

Color ID

Το color.id είναι η απόλυτη λύση για εσάς που ψάχνετε το ιδανικό αποτέλεσμα για τη βαφή των μαλλιών σας. 

Η πρωτοπόρος στον τομέα της περιποίησης και του hairstyling Wella Professionals, πέρα από μοναδικά χρώματα και τρομερά προϊόντα στον τομέα της περιποίησής μας, δημιούργησε την πιο πρωτοποριακή και σημαντική τεχνολογία για τη βαφή των μαλλιών μας.

Μετά από συνεχή και ενδελεχή έρευνα πέντε ετών από την εταιρία, η θεραπεία αυτή είναι διαθέσιμη και μπορείτε να τη δοκιμάσετε στο VASAL Beauty Salon.

Την ομάδα της Wella Professionals για το Color ID στελέχωσαν επιστήμονες, colorists, καλλιτέχνες και trend-maniacs, δηλαδή, άνθρωποι που γνωρίζουν τις τάσεις στη μόδας και τις δημιουργούν.

Όλοι συνεργάστηκαν για το καλύτερο αποτέλεσμα, αυτό, δηλαδή, που θα βάλει τέλος στα αλουμινόχαρτα στα μαλλιά μας κατά τη βαφή.  

Για το Color ID χρησιμοποιείται η τεχνολογία InvisiDivider. Η τεχνολογία InvisiDivider προστίθεται αποκλειστικά στα προϊόντα βαφής της Wella Professionals.

Τότε δημιουργείται ένα πλέγμα το οποίο λειτουργεί σαν ένα εύκαμπτο εμπόδιο που ξεχωρίζει και κρατά μακριά τα σημεία των μαλλιών με διαφορετικό χρώμα.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να τοποθετηθούν δύο χρώματα, το ένα δίπλα στο χαρτί και το άλλο από την άλλη πλευρά, χωρίς να ενώνονται και να αναμειγνύονται.

Με αυτόν τον τρόπο, το αλουμινόχαρτο αποτελεί πια παρελθόν.  

Με το Color ID και την πανίσχυρη τεχνολογία του, ο κομμωτής δημιουργεί ένα εντυπωσιακό, αρμονικό, ομοιόμορφο και τέλειο, χωρίς αντιθέσεις, έντονες διχρωμίες ή μεγάλες διαφορές.

Μια νέα χρωματική ταυτότητα μπορεί να αποκτηθεί με το Color ID κι εσείς να αποκτήσετε το χρώμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Το τέλειο ξανθό, το τέλειο κόκκινο ή το τέλειο μελαχρινό βρίσκονται μόλις ένα ραντεβού μακριά σας.  

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απολαύστε μια κορυφαία και χαλαρωτική εμπειρία, που θα σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη βαφή των μαλλιών σας, δημιουργώντας  ένα κορυφαίο αποτέλεσμα για το μαλλί σας.  

Glossing

Το glossing είναι το must-have hair trend που αξίζει να το δοκιμάσετε. Το glossing είναι η τεχνική μαλλιών που μπορεί να καλύψει τις λευκές τρίχες στο κεφάλι σας 

Το hair trend της L’Oréal Professionnel Paris σας αφορά άμεσα 

Τι είναι το glossing; 

Αφορά μια επαγγελματική υπηρεσία, η οποία συμβάλλει στο να αναδειχθεί η λάμψη των μαλλιών σας και να αναβαθμιστεί η εμφάνιση σας. Εξουδετερώνοντας κάθε χρωματική δυσχρωμία, το glossing ήρθε για να μείνει 

Πλέον τα μαλλιά σας θα έχουν μια όμορφη και υγιή όψη και ταυτόχρονα θα προσφέρει μια εις βάθος θρέψηΑυτό που χρειάζεται είναι έναν expert hair colorist που θα αναβαθμίσει το χρώμα των μαλλιών σας 

Αφεθείτε στα μαγικά χέρια των ειδικών για να αποκτήσετε ένα μαγικό look. 

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνουμε την τεχνική glossing;  

Η αλήθεια είναι πως το hair glossing ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως από την ηλικία και το χρώμα μαλλιων. Κυρίως βέβαια αφορά τις γυναίκες που θέλουν να καλύψουν τις λευκές τρίχες 

Η τεχνική αυτή είναι εμπνευσμένη από το savoir- faire και συνδυάζονται δύο τεχνολογίες: Η μία είναι η μόνιμη βαφή και στοχεύει στην κάλυψη της ρίζας 

Το δεύτερο βήμα γίνεται μέσω της Majirel και της iNOA όπου εφαρμόζεται όξινο gloss Dia light και απευθύνεται σε όλα τα μήκη μαλλιών. Έτσι, θα αναζωογονηθεί το χρώμα και θα βελτιωθεί η ποιότητα των μαλλιων. Η τρίχα θα πετύχει την μέγιστη  θρέψη της 

Είστε έτοιμες να ανανεωθείτε και να αισθανθείτε πιο φρέσκια από ποτέ; To glossing στα μαλλιά υπόσχεται ανάλαφρο αποτέλεσμα 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]