Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Η must θεραπεία για την ανανέωση της επιδερμίδας σας!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, η υπερ-συγκέντρωση ρύπων, η προδιάθεση για ακμή και οι γενικότερες ευαισθησίες μιας επιδερμίδας απορροφούν την λάμψη της.

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα καταπονείται περισσότερο και τη λύση δίνουν αποτελεσματικές θεραπείες που απομακρύνουν τις φθορές και την θαμπή όψη όπως η δερμοαπόξεση με διαμάντι.

Πρόκειται για μία must θεραπεία αν θέλετε το πρόσωπό σας να ακτινοβολεί από υγεία και νεανικότητα.

 Δερμοαπόξεση με διαμάντι-θεραπεία προσώπου

Που στοχεύει η Δερμοαπόξεση με διαμάντι;

Τα σημάδια φωτογήρανσης είναι ο πρωταρχικός στόχος της θεραπείας. Αν ταλαιπωρήστε από δυσχρωμίες ή κηλίδες και αν η επιδερμίδα σας έχει τραχιά, ανομοιόμορφη υφή τότε αυτό και μόνο αρκεί για να βάλετε την δερμοαπόξεση με διαμάντι στην ζωή σας.

Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και η όψη γίνεται ξανά λεία και λαμπερή. Ωστόσο, είναι καθοριστικής σημασίας και η περιποίηση της επιδερμίδας σας στο σπίτι.

Ο καθημερινός, σχολαστικός καθαρισμός και η ενυδάτωση είναι δύο βήματα που δεν θα πρέπει να αμελείτε ποτέ, καθώς έτσι διατηρείται το αποτέλεσμα κάθε θεραπείας που πραγματοποιείτε για περισσότερο καιρό,  και παρεμποδίζετε την συσσώρευση ρύπων.

Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα σας θα διατηρηθεί υγιής, με ομοιόμορφο τόνο και υφή καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης και κρατώντας μακριά τα σημάδια κούρασης.

 Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Πώς λειτουργεί η Δερμοαπόξεση με διαμάντι;

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια θεραπεία που θα λατρέψετε για τα αποτελέσματά της, και μάλιστα μπορεί να πραγματοποιείται με ασφάλεια ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συμβάλλει μεταξύ άλλων στη λείανση σημαδιών και ουλών και ενεργοποιεί μηχανισμούς σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ειδικά το καλοκαίρι, η επιδερμίδα σας έρχεται αντιμέτωπη με πολλές εξωτερικές επιθέσεις, όπως η αλμύρα της θάλασσας, η υπεριώδης ακτινοβολία και οι υψηλές θερμοκρασίες. Χρειάζεστε λοιπόν συμμάχους που θα σας προστατεύσουν.

Η δερμοαπόξεση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με κεφαλή από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού και αναρρόφησης σε όλη την επιφάνεια του δέρματος. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πρόσωπο, αλλά και στον λαιμό και στο ντεκολτέ.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, σύντομη, μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες χωρίς να παρεμποδίζει τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Οι ειδικοί του Vasal Beauty Salon θα σας προσφέρουν μια μοναδική περιποίηση που θα σας αναζωογονήσει. Κλείστε το ραντεβού σας!

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]