Υπηρεσίες γάμου

Μια μοναδική ημέρα, φτιαγμένη από λάμψη, μαγεία και όνειρο. Αλλά και μια μέρα για την οποία θα πρέπει να οργανωθείτε και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις, αυτές που ταιριάζουν στο στυλ και το χαρακτήρα σας.

Τα κομμωτήρια Vasal είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να λάμπετε από την κορυφή ως τα νύχια.

Ο γάμος σας αξίζει το καλύτερο και η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας το παρέχει.

Υπηρεσίες νύφης

Η μέρα που είστε η πρωταγωνίστρια. Η μέρα και η νύχτα που η προσοχή όλων –φίλων, συγγενών και αγαπημένων –θα στραφεί επάνω σας για να σας συνοδέψει με ευχές στην έγγαμη ζωή σας. Τη μέρα αυτή και όλες τις προηγούμενες ημέρες, τα κομμωτήρια Vasal έχουν σχεδιάσει για εσάς ένα πακέτο υπηρεσιών, τις οποίες έχουν φροντίσει να σας τις προσφέρουν σε χώρο απόλυτης ηρεμίας, χαλάρωσης και ιδιωτικότητας. Φροντίδα των χεριών, απολέπιση και ενυδάτωση σώματος, καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου, θεραπεία αναζωογόνησης μαλλιών, δοκιμαστικά μακιγιάζ και προτάσεις χτενισμάτων είναι μερικές από τις υπηρεσίες των κομμωτηρίων μας για τις ημέρες πριν τη μεγάλη ημέρα του γάμου σας, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε μόνη ή και μαζί με τις φίλες σας. Λίγες ώρες πριν, η ομάδα των κομμωτηρίων Vasal θα σας «αναλάβει» για να νιώσετε αυτό που πραγματικά είστε: το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας! Νυφικό μανικιούρ και πεντικιούρ, νυφικό μακιγιάζ και φυσικά νυφικό χτένισμα θα δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που θέλετε από ανθρώπους που γνωρίζουν πώς να το υλοποιήσουν με ηρεμία και σιγουριά.

Υπηρεσίες γαμπρού

Ποιος είπε ότι ο γαμπρός δεν έχει την τιμητική του; Στα κομμωτήρια Vasal ο γαμπρός είναι και αυτός πρωταγωνιστής και του πρέπει η ανάλογη προσοχή. Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη μέρα, μπορείτε να έρθετε μόνος ή με φίλους σας για ένα αναζωογονητικό Bachelor με μασάζ της επιλογής σας, καθαρισμό και ενυδάτωση προσώπου, φροντίδα μαλλιών και χεριών. Την ημέρα του γάμου, σας περιμένουμε μαζί με όποιον επιθυμείτε για να απολαύσετε μαζί ένα χαλαρωτικό μασάζ στον λουτήρα, περιποίηση νυχιών στα χέρια και τα πόδια, κούρεμα και χτένισμα, όπως αρμόζει στη στιγμή.

Υπηρεσίες Γάμου για Συγγενείς & Φίλους

Μαζί με τη νύφη, η κουμπάρα ή και η μητέρα, η αδελφή, η φίλη ακόμη και η πεθερά… Χαρείτε την προετοιμασία σας ανενόχλητη, ενώ την ίδια ώρα οι αγαπημένοι άνθρωποι της επιλογής σας θα απολαμβάνουν τις δικές τους στιγμές περιποίησης και φροντίδας. Τα μέλη της ομάδας μας μπορούν να αναλάβουν τη δημιουργία του χτενίσματος, τη φροντίδα των νυχιών και το μακιγιάζ συγγενών και φίλων, σε ξεχωριστό χώρο από το δικό σας, ώστε ανενόχλητοι όλοι, και εσείς και αυτοί, να οδηγηθείτε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι στο μεγάλο γεγονός!

 

*Όλες οι υπηρεσίες γάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν και στο σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να αποφασίσετε τι ταιριάζει περισσότερο στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.