Λίγα ή λεπτά μαλλιά: 5 χτενίσματα για να φαίνονται πιο πλούσια σε όγκο τα μαλλιά σας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Εάν αντιμετωπίζετε κάποια αραίωση ή έχετε λεπτά μαλλιά, τότε υπάρχουν τρόποι για να φαίνονται πιο πολλά και πιο πλούσια. Το προαναφερθέν ζήτημα είναι κοινό και αφορά πολλές γυναίκες, με τους λόγους που το προκαλούν να είναι αρκετοί. Η κληρονομικότητα είναι βασικός παράγοντας που μπορεί να προξενήσει αραίωση και λεπτά μαλλιά. Η κακή διατροφή (δηλαδή διατροφή με λίγες βιταμίνες και λαχανικά), η γρήγορη απώλεια βάρους, οι διάφορες ασθένειες και φυσικά το άγχος είναι επίσης παράγοντες που προκαλούν απώλεια μαλλιών και αδύναμα και λεπτά μαλλιά.

Η έντονη αραίωση στα μαλλιά ή η λέπτυνση της τρίχας μπορεί να προκαλέσει έντονη ανασφάλεια στα άτομα που καλούνται να το αντιμετωπίσουν. Το καλό είναι πως υπάρχουν τρόποι θεραπείας, ωστόσο μέχρι να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε πολύ πιθανό να χρειάζεται να δοκιμάσετε κάποια χτενίσματα για να φαίνονται τα μαλλιά περισσότερα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση που σχετίζεται με την απώλεια των μαλλιών σας και να νιώθετε πιο όμορφα για την επόμενή σας έξοδο.

Τα παρακάτω χτενίσματα είναι ιδανικά και για πιο πολλά μαλλιά, αλλά στα πιο λεπτά μαλλιά προσφέρουν περισσότερο όγκο, καθώς βοηθούν και στην κάλυψη τυχόν φαλακρών σημείων. Αν λοιπόν, θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πολλά και πιο πλούσια δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα παρακάτω χτενίσματα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και δημιουργήστε όποιο από τα παρακάτω χτενίσματα προτιμάτε. Ακόμα, μπορείτε να αφαιθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών μας και να κάνετε θεραπείες ειδικές για το οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί σχετικά με τα μαλλιά σας.

Ποια είναι τα 5 χτενίσματα ιδανικά για λεπτά μαλλιά;

  1. Top Knot

Μια εξαιρετική επιλογή για πιο σπαστά, έως σγουρά μαλλιά, είναι το Top Knot. Το Top Knot είναι ένας κότσος ιδανικός για πιο λίγα ή πιο λεπτά μαλλιά, καθώς με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σας φαίνονται περισσότερα και πιο πλούσια. Μπορείτε να πιάσετε όλα τα μαλλιά σας σε Top Knot ή ένα μέρος αυτών. Η αλήθεια είναι πως για λιγότερα μαλλιά ενδείκνυται το Top Knot με μαζεμένα όλα τα μαλλιά σας. Πέρα από ένα εξαιρετικό καμουφλάζ για τα λιγότερα μαλλιά, το Top Knot χαρίζει φινέτσα και ιδιαίτερο στυλ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να το φτιάξετε και μόνες σας για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, αλλά για πιο εντυπωσιακά και επαγγελματικά αποτελέσματα δεν έχετε παρά να κλείσετε το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon.

Λεπτά μαλλιά: 5 χτενίσματα για να φαίνονται πιο πλούσια
Top Knot

2. Blunt Bob

Ένα σπαστό καρέ είναι η τέλεια λύση για όσες έχετε λεπτά μαλλιά. Άλλωστε, όσο πιο κοντά είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο πολλά θα φαίνονται. Το σπάσιμο στα μαλλιά πάντα χαρίζει όγκο και για αυτό, αν έχετε σπαστά μαλλιά είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε να τα κάνετε να φαίνονται πιο πολλά. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο κυματιστά και να τους δώσετε μια πιο φυσική όψη με αυτόν τρόπο, αν είναι ίσια στο φυσικό τους. Ενώ, όσο πιο κοντό είναι το bob σας, τόσο πιο ιδανικό είναι για τα λεπτά μαλλιά, καθώς μπορεί να επιτευχθεί ο όγκος πιο εύκολα έτσι.

Λεπτά μαλλιά: 5 χτενίσματα για να φαίνονται πιο πλούσια
Blunt Bob

3. Πλαισίωση με φράντζα γύρω από το πρόσωπο

Εάν παρατηρείτε μείωση των μαλλιών σας γύρω από το πρόσωπό σας ή αν σας ενοχλεί που τα μαλλιά φαίνονται πιο λίγα σε αυτό το σημείο, μπορείτε να δοκιμάσετε να κόψετε κάποια φράντζα γύρω από το πρόσωπό σας, ώστε να το πλαισιώσετε και να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο εντυπωσιακά και περισσότερα. Για αυτόν τον λόγο, οι ήπιες στρώσεις γύρω από το πρόσωπό σας θα κάνουν το μαλλί σας να φαίνεται πιο όμορφο και πιο πλούσιο. Γενικότερα, τα layers προσδίσουν όγκο στα μαλλιά και κρύβουν κάποια πιθανή αραίωση. Σκοπός είναι να δώσετε στα μαλλιά σας τις απαραίτητες στρώσεις για να φαίνονται με περισσότερο όγκο.

Λεπτά μαλλιά: 5 χτενίσματα για να φαίνονται πιο πλούσια
Πλαισίωση με φράντζα γύρω από το πρόσωπο

4. Flat Wrap

Το Flat Wrap είναι μια πολύ όμορφη επιλογή για όλες τις γυναίκες με λεπτά μαλλιά. Είναι η τέλεια ιδέα για να κόψετε πολύ τα μαλλιά σας και να δυναμώσουν στο μέγιστο βαθμό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε μια νέα πνοή στο πρόσωπό σας. Ειδικά, αν δεν είχατε ποτέ τόσο κοντά μαλλιά, το Flat Wrap είναι το τέλειο κούρεμα για να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή που θα ενδυναμώσει τα μαλλιά σας και θα σας κάνει να αναδιαμορφώσετε ολόκληρη την εικόνα σας.

Λεπτά μαλλιά: 5 χτενίσματα για να φαίνονται πιο πλούσια
Flat Wrap

5. Κορδέλα ή άλλα αξεσουάρ

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε η χρήση κορδέλας ή κάποιου άλλου αξεσουάρ της επιλογής σας μπορεί να προσδώσει μια εντυπωσιακή διάσταση στο χτένισμά σας. Είναι ο τέλειος τρόπος, για να κρύψετε επίσης, κάποια αραίωση γύρω από τη γραμμή των μαλλιών σας και είναι η ιδανική επιλογή για να την προσαρμόσετε ανάλογα με την εμφάνιση και το χτένισμα που θέλετε να πετύχετε. Ταυτόχρονα, κρύβετε ένα μέρος από την τυχόν αραίωση.

Λίγα ή λεπτά μαλλιά: 5 χτενίσματα για να φαίνονται πιο πλούσια
Κορδέλα ή άλλα αξεσουάρ

 

Εδώ, μπορείτε να βρείτε πέντε τύπους αφελειών ειδικές για πιο λεπτά μαλλιά. 

 

 

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]