Σαμπουάν: Ποιο προϊόν θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των μαλλιών σας;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Πίνακας περιεχομένων

Eίναι πράγματι πολύ δύσκολο να βρείτε το ιδανικό σαμπουάν, εκείνο που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στα μαλλιά σας και να επαναφέρει τη λάμψη τους.
Οι ειδικοί πάντως υποστηρίζουν πως το σωστό σαμπουάν είναι εκείνο που αντιμετωπίζει το κάθε πρόβλημα στη ρίζα. Τα σαμπουάν της διάσημης εταιρείας Alfaparf ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Επίσης, τα αποτελέσματα τους είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Το λούσιμο με ένα καλό σαμπουάν είναι η βάση για ό,τι διεργασία πρόκειται να επακολουθήσει στο τριχωτό της κεφαλής.

Οι έμπειροι κομμωτές του πολυχώρου Vasal Beauty Salon τονίσουν πως το σωστό λούσιμο μποεί να διατηρήσει καθαρά τα μαλλιά για αρκετές μέρες. Ποιοι είναι όμως οι παράγοντες που καθορίζουν ένα λούσιμο ως αποτελεσματικό;

Αρχικά, ο χρόνος που θα παραμείνει το εκάστοτε προϊόν στο κεφάλι. Εξίσου σημαντική είναι και η τεχνική μασάζ διαφορετικά και το reverse washing μπορεί να ειναι αποδοτικό. Όλα αυτά κάνουν μεγάλη διαφορά στην μετέπειτα ποιότητα των μαλλιών σας μέχρι και το επόμενο λούσιμο.

Το συγκεκριμένο προϊόν απομακρύνει εξολοκλήρου τη λιπαρότητα και καθαρίζει τα μαλλιά από τυχόν ρύπους. Η ειδικός στην τριχολογία Hannah Gaboardi είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά ότι:
Η επιλογή του κατάλληλου σαμπουάν για τις ανάγκες των μαλλιών σας, είναι ιδιαίτερη σημαντική και δίνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα μαλλιά σας ενδέχεται να έχουν ταλαιπωρηθεί και να χαρακτηρίζονται από έντονη ξηρότητα και ατονία. Ένα cοnditioner από μόνο του σίγουρα δεν πρόκειται να φέρει τη λύση και ειδικά όταν υπάρχει έντονη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής.
Παραδείγματος χάρη, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα σαμπουάν που περιέχουν σιλικόνη σε περίπτωση ξηροδερμίας.

Σαμπουάν για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά

Επίσης είναι εξίσου σημαντικό το προϊόν που θα επιλέξετε να εντάξετε στην καθημερινότητα σας να μην περιέχει θειικά άλατα (sulfates free) και συντηρητικά (parabens free)

Σαμπουάν: Ποιο προϊόν θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των μαλλιών σας;

Tο Alfaparf Milano Semi Di Lino Nutritive Low Shampoo  αποκαθιστά τη δύναμη και την ελαστικότητα των μαλλιών σας. Επίσης, είναι  ιδανικό και το ευαίσθητο τριχωτό και δημιουργεί ελάχιστο αφρό.

Πιο συγκεκριμένα υπόσχεται απαλά, λεία, ευκολοχτένιστα και υγιή μαλλιά. Επίσης, η εντατική χρήση του επαναφέρει την ισορροπία των μαλλιών.

Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά

Το στρες μπορεί να δημιουργήσει λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής. Επίσης, οι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν κνησμό,  ερυθρότητα και πιτυρίδα. Στόχος είναι η ισορροπία της βακτηριακής χλωρίδας του τριχωτού της κεφαλής. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε τα μαλλιά που ονειρεύεστε!

Σαμπουάν: Ποιο προϊόν θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των μαλλιών σας;

Σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Μετά το καλοκαίρι, όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα μαλλιά σας χρειάζονται παραπάνω φροντίδα. Με το κατάλληλο σαμπουάν προσφέρει μια αίσθηση αναγέννησης. Εμείς σας προτείνουμε το Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction. Επιλέξτε το και αφήστε το να κάνει το δικό του θαύμα και να επαναφέρει την ελαστικότητα των μαλλιών σας.

Τα μαλλιά σας θα μοιάζουν πιο όμορφα από ποτέ.

 

Σαμπουάν: Ποιο προϊόν θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των μαλλιών σας;

 

 Σαμπουάν Alfaparf Milano Semi di Lino Blonde

Όσο εντυπωσιακά και αν είναι θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα.  Όσο περνάει ο καιρός, τόσο το χρώμα μπορεί να ξεθωριάσει και να εμφανιστεί ένα έντονο “κιτρίνισμα”.

Το σαμπουάν Alfaparf Milano Semi di Lino Blonde καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα της κεφαλής και εξουδετερώνει τους κίτρινους τόνους στα μαλλιά. Επίσης, δίνει στα μαλλιά ένα μοναδικό λεπτό άρωμα.

  • Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος
  • Λ. Καλαμακίου 23, Άλιμος

 

Ετικέτες

VASAL κομμωτήρια και κέντρο ομορφιάς

ΑΛΙΜΟΣ

Δευτέρα: 9.00 – 19.00

Τρίτη: 9.00 – 21.00

Τετάρτη: 9.00 – 19.00

Πέμπτη: 9.00 – 21.00

Παρασκευή: 9.00 – 21.00

Σάββατο: 8.30 – 19.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 19.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο: 9.00 – 18.00

Κυριακή: Κλειστά 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσαλδάρη 20, Άλιμος 174 55 

+30 210 981 2492 

Λ. Καλαμακίου 23, 17455

+30 210 98 82 701

 

[email protected]